Annonce
Billund

Grindsted i ord, sang og musik

Flemmming Boisen og datteren Rikke fortæller i ord, sang og musik om deres Grindsted. Arkivfoto: Orla Lund.
To generationer af familien Boisen fortæller 24. november om deres Grindsted
Annonce

Grindsted: Flemming og Rikke Boisen fortæller i ord, sang og musik om to generationers syn på Grindsted søndag 24. november klokken 14 i 10. klasses skolen på Tinghusgade 16.

Som elev på Grindsted Kost- og Realskole fra 1956 - togelev fra Bække - stiftede Flemming Boisen tidligt bekendtskab med Grindsted.

Det udviklede sig til et livslangt engagement med byen, da han efter nogle år, med uddannelse og arbejde som typograf, købte Midtjysk Bogtryk, og herefter drev han selvstændig trykkerivirksomhed som bogtrykker i flere end 30 år.

Annonce

Musikelsker

Rikke Boisen er født og tilbragte sine børne- og ungdomsår i byen. Hun var meget aktiv i GGIF fra sit 8. til 15. år, dels som grandprixgymnast og dels som hjælpetræner for grandprix hold.

Fra sin tidligste barndom var hun musikelsker, og det fyldte meget i hendes skole- og gymnasietid, blandt andet som medlem af MUK (Musikskolens Ungdomskor) og som aktør i gymnasiets opførelser af musicals - eksempelvis Atlantis.

Rikke har også været aktiv i GAS som danser og som koreograf. Siden tog hun en musikuddannelse på MGK (Musikalsk Grundkursus) og Musikkonservatorium.

Efterfølgende har hun uddannet sig som diætist og arbejder i dag dels som sundhedskonsulent i Arbejdsmiljøcentret i Søborg, og dels som professionel sanger.

Annonce

Orkestermusiker

Flemming Boisen har sideløbende med sit arbejde som bogtrykker været meget aktiv på den musikalske front.

Han har helt fra sine teenageår spillet med forskellige danseorkestre, og var i mange år aktiv i Grindsted-revyerne som tekstforfatter, skuespiller og musiker.

I sit senere liv er han stadig i fuld vigør som arrangør og musiker i forskellige orkestre.

Musikken kommer da også til at spille en ikke ubetydelig rolle i deres beretning om Grindsted.

Der er udsigt til en eftermiddag med historier fra Grindsted - og der skal naturligvis synges en del danske sange med musikledsagelse. Bag arrangementet står GrindstedArkivet, og billetter købes ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce