Annonce
Billund

Grindsted Speedway Klub skriver med australsk mester

Max Fricke, som er regerende australsk mester, kører i denne sæson for Grindsted Speedway Klub. PR-foto: GSK

Grindsted: Grindsted Speedway Klub har gennem længere tid været på udkig efter den sidste brik til den kommende sæson i Metal Speedway League.

Her har manglet en reserve A-kører til den danske veteran Hans Andersen, der skiftede til Grindsted fra de danske mestre fra Region Varde.

Man har længe forhandlet med Robert Lambert, men det er ikke lykkedes at lukke en aftale. Nu er brikken dog faldet på plads, da GSK Liga fredag præsenterede en ny australsk A-kører i den unge komet Max Fricke, som er regerende australsk mester.

- Robert Lambert deltager i fire ligaer, og han kunne derfor desværre ikke prioritere Metal Speedway League i Danmark i denne sæson og måtte derfor se sig nødsaget at takke nej til Grindsted Speedway elite i 2019. Vi er selvfølgelig ærgerlig over ikke at kunne få lukket en aftale med Robert og få ham med på holdet. Vi ved, at der er mange af vores fans, der havde håbet på at se Robert igen i år, men Max er bestemt en super stærk erstatning, lyder det i en kommentar fra Grindsted Speedway Klub på deres Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce