Annonce
Billund

Grindsted-træner: - Vi har trænet fint hele ugen

I sidste weekends hjemmekamp mod Tønder i Lynghallen var lydniveauet på lægterne til tider relativt højt, og træner Flemming Pedersen håber, at der ligeledes bliver tryk på i Magion mod HEI Skæring. Foto: John Randeris
Der er kommet mere stabilitet omkring spillertruppen, og optakten har derfor været upåklagelig frem mod lørdagens opgør i Magion mod HEI Skæring.
Annonce

Grindsted: GGIF's håndboldhold i 1. division har på det seneste både været ramt af corona og karantæner, men det er nu overståede kapitler. Denne uge har således ifølge træner Flemming Pedersen været kendetegnet ved for første gang i et godt stykke tid ikke at have handlet om ekstraudfordringer i spillertruppen.

- Vi har trænet fint hele ugen, så ud fra vores forudsætninger har det været en optimal uge, siger han.

Lørdag klokken 15.00 kommer Aarhus-holdet HEI Skæring på besøg i Magion, og og forud for torsdagens træning gennemgik han sammen med sin spillertrup videomateriale af modstanderholdet, så de er bedst muligt forberedt på både individuelle kvaliteter og udvalgte sekvenser til at illustere deres typiske måde at spille på.

Flemming Pedersen har respekt for modstanderholdet, men han kan ikke løbe fra, at Grindsted er kommet betydeligt bedre i gang med sæsonen og har samlet otte point til forskel fra HEI's tre point for lige så mange spillede kampe.

- Der er ingen åbenlys storfavorit, men hvis nogen skal påtage sig en favoritværdighed, er det os som hjemmehold, siger Grindsted-træneren og påpeger dog, at gæsterne vandt deres seneste kamp, som pudsigt nok også var mod Tønder:

- Og HEI har fået deres langtidsskadede normale topscorer med igen, og han scorede 10 af 22 mål i Tønder.

Annonce

Ingen grund til nervøsitet

Mens corona er kommet på afstand af Grindstedtruppen, er Billundområdet i løbet af samme periode blevet relativt hårdt ramt. Fredag betød det, at alle kommunens plejehjem vil være stort set lukket for besøgende indtil videre.

Langt fra så vidtgående er det i denne omgang gået i forhold til tilskuere ved sportskampe, og det er heller ikke noget, som Flemming Pedersen går og bekymrer sig om i hverdagen.

- Vi skal ikke opfinde vores egne regler, for dem får vi udstukket fra Danmarks Idrætsforbund, og det er ikke noget problem for os at overholde dem, siger han og tilføjer:


Vi skal ikke opfinde vores egne regler, for dem får vi udstukket fra Danmarks Idrætsforbund, og det er ikke noget problem for os at overholde dem.

Flemming Pedersen, GGIF-træner


- Når retningslinjerne stammer fra Sundhedsstyrelsen og politiet, så gør vi, hvad de beder os om, for de har helt sikkert meget mere forstand på det end os.

De gældende retningslinjer i håndboldens verden betyder blandt andet, at der bliver lukket betydeligt færre ind i forhold til den reelle kapacitet, men i en hal som Magion må der være op til 500 mennesker, før 'corona-loftet' er nået.

- Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at der udover de 60-70 mennesker i setuppet omkring kampene kom i omegnen af 400 tilskuere. Der er ikke noget at være nervøs over i forhold til sikkerheden, for der er plads nok i den kæmpe hal, hvor vi på nuværende tidspunkt må være op til 500 mennesker samlet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce