Annonce
Billund

Grindsted U10 fodbolddrenge er rykket op i landets bedste række

Drengene fra Grindsted er blandt årgangens otte bedste i hele landet. Trænerne Martin Østergaard og Leif Gade er stolte. Privatfoto
Grindsteds talentfulde fodbolddrenge fra årgang 2009 er blandt landets otte bedste fodboldhold i deres årgang.

Grindsted: Den talentfulde årgang 2009 (U10) i GGIF fodboldafdeling er nu blandt landets otte bedste fodboldhold i deres årgang. De spiller nu i det, der svarer til superligaen for deres årgang.

- I den afgørende oprykningskamp slog de Bredebro med 5-1. Det var en nervøs kamp for GGIF-drenge i 1. halvleg, hvor de ikke rigtig kunne få gang i deres flotte og hurtige pasningsspil. På fight og holdånd fik de bragt sig foran 1-0, som også var stillingen til halvleg. I anden halvleg fik GGIF-drengene smidt nervøsiteten væk efter en hurtig scoring. Herefter så holdet sig ikke tilbage, og de kan nu se frem til at spille Golden League U10 platin, lyder det fra træner Martin Østergaard i en pressemeddelelse.

Martin Østergaard, der træner drengene sammen med Leif Gade, fortæller, at årgangen er kommet hertil via en god og sund konkurrence mellem 20 talentfulde spillere, hvor alle giver sig fuldt ud til træning hver gang. Ligeså væsentlig så har alle i årgangen det godt socialt med hinanden. Uden en smil på læben og fælles sociale arrangementer i årgangen var holdet ikke, hvor det er i dag. Derudover kræver det en stor forældreopbakning, da køreturene nu hedder Århus, Odense, Frederikshavn og Bredebro frem for Varde, Ølgod og Esbjerg.

Annonce
Trænerne Martin Østergaard og Leif Gade giver en peptalk. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce