Annonce
Sport

Grindsted vandt endelig på Fyn og tog 9. sejr

Grindsted GIF ligger nr. 1 i 2. division i håndbold. Arkivfoto: Martin Ravn
GGIF Håndbold vandt søndag over Svendborg på Fyn, hvor GGIF ellers har haft det svært.

Grindsted: Efter to nederlag og to uafgjorte i de sidste fire besøg på Fyn lykkedes det søndag for GGIF 2. dividionsherrer at vinde på Fyn, da Svendborg blev besejret 15-26.

Svendborg havde allerede inden kampen proklameret, at deres taktik for kampen var at forsøge at spille lange angreb med det håb, at det langsomme tempo ville skabe problemer for GGIF.

Kampen blev derfor noget ujævn, men var hele vejen igennem præget af en god defensiv med to gode målmænd, der tilsammen præsterede 20 redninger bag et forsvar, der gav gode arbejdsbetingelser.

Allerede efter de første 15 minutter havde GGIF sat sig på kampen og bragt sig foran 2-9. Svendborg fik dog efterfølgende straffet et par tekniske fejl, ligesom Daniel Jørgensen fik to 2-minuttersudvisninger. Det gav en lidt mærkelig afslutning på halvlegen, men GGIF kunne dog gå til pause foran 8-13.

Annonce

Målscorer

Jacob Pedersen: 6 mål

Thomas Theilgaard: 4 mål

Daniel Jørgensen: 4 mål

Bjarke Nybo: 4 mål

Frederik Nielsen: 3 mål

Hjalmar Andersen: 3 mål

Sune Skovsen: 1 mål

Nicklas Bjørn: 1 mål

Overbevisende sejr

I anden halvleg fik GGIF bedre styr på kontrafasen, og stille og roligt blev afstanden øget.

Svendborg havde meget svært ved at lave mål, og selvom GGIF fik lavet et par tekniske fejl for meget, så kunne holdet tage hjem med en sejr på 15-26.

I anden halvleg var der ligeledes debut til U19-spilleren Sune Skovsen, der kom ind og leverede en flot defensiv indsats som back i forsvaret og fløj i angrebet.

- Det er glædeligt, at vi holder højt defensivt niveau i hele kampen, samt at 18-årige Sune Skovsen kunne få debut som back i forsvaret og fløjangrebet. En opgave, han løste til UG, og som han krydrede med en sikker scoring. Nu ser vi frem til sidste kamp i 2019, hvor vi tager imod Silkeborg Voel på torsdag, lød det fra en meget tilfreds cheftræner Flemming Pedersen efter den første sejr på Fyn.

Med resultatet ligger GGIF alene i spidsen af 2. division med ni sejre i ti kampe og 19 point - et mere end Faaborg ØH på 2. pladsen.

Redaktionen bringer dette kampreferat i samarbejde med GGIF Håndbold, som selv har skrevet referatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce