Annonce
Sport

Grindsted vandt endelig på Fyn og tog 9. sejr

Grindsted GIF ligger nr. 1 i 2. division i håndbold. Arkivfoto: Martin Ravn
GGIF Håndbold vandt søndag over Svendborg på Fyn, hvor GGIF ellers har haft det svært.
Annonce

Grindsted: Efter to nederlag og to uafgjorte i de sidste fire besøg på Fyn lykkedes det søndag for GGIF 2. dividionsherrer at vinde på Fyn, da Svendborg blev besejret 15-26.

Svendborg havde allerede inden kampen proklameret, at deres taktik for kampen var at forsøge at spille lange angreb med det håb, at det langsomme tempo ville skabe problemer for GGIF.

Kampen blev derfor noget ujævn, men var hele vejen igennem præget af en god defensiv med to gode målmænd, der tilsammen præsterede 20 redninger bag et forsvar, der gav gode arbejdsbetingelser.

Allerede efter de første 15 minutter havde GGIF sat sig på kampen og bragt sig foran 2-9. Svendborg fik dog efterfølgende straffet et par tekniske fejl, ligesom Daniel Jørgensen fik to 2-minuttersudvisninger. Det gav en lidt mærkelig afslutning på halvlegen, men GGIF kunne dog gå til pause foran 8-13.

Målscorer

Jacob Pedersen: 6 mål

Thomas Theilgaard: 4 mål

Daniel Jørgensen: 4 mål

Bjarke Nybo: 4 mål

Frederik Nielsen: 3 mål

Hjalmar Andersen: 3 mål

Sune Skovsen: 1 mål

Nicklas Bjørn: 1 mål

Annonce

Overbevisende sejr

I anden halvleg fik GGIF bedre styr på kontrafasen, og stille og roligt blev afstanden øget.

Svendborg havde meget svært ved at lave mål, og selvom GGIF fik lavet et par tekniske fejl for meget, så kunne holdet tage hjem med en sejr på 15-26.

I anden halvleg var der ligeledes debut til U19-spilleren Sune Skovsen, der kom ind og leverede en flot defensiv indsats som back i forsvaret og fløj i angrebet.

- Det er glædeligt, at vi holder højt defensivt niveau i hele kampen, samt at 18-årige Sune Skovsen kunne få debut som back i forsvaret og fløjangrebet. En opgave, han løste til UG, og som han krydrede med en sikker scoring. Nu ser vi frem til sidste kamp i 2019, hvor vi tager imod Silkeborg Voel på torsdag, lød det fra en meget tilfreds cheftræner Flemming Pedersen efter den første sejr på Fyn.

Med resultatet ligger GGIF alene i spidsen af 2. division med ni sejre i ti kampe og 19 point - et mere end Faaborg ØH på 2. pladsen.

Redaktionen bringer dette kampreferat i samarbejde med GGIF Håndbold, som selv har skrevet referatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Abdul gik efter et multikulturelt gymnasiemiljø: - Her følte jeg mig mest velkommen

Annonce