Annonce
Sport

Grindsted vandt lokalopgør i fremragende kulisse

Grindsted GIF var i størstedelen af de 60 minutter i kontrol med hjemmeholdet fra Give. Sejren lød på 26-23, og Grindsted ligger dermed fortsat på førstepladsen, som giver avancement til 1. division. Foto: Jim Hoff
Lokalopgøret i Give blev afviklet i en fyldt hal, hvor det lykkedes topholdet fra Grindsted at have godt styr på hjemmeholdet og sætte yderligere to point ind på kontoen.

Grindsted: Turen hjem ad Diagonalvejen og Tingvejen fra Give til Grindsted blev torsdag aften ganske morsom for de lokale håndboldherrer. Efter et hæsblæsende lokalopgør i 2. division kunne de lokale spillere fra Grindsted sætte yderligere to point ind på kontoen og dermed konsolidere duksepladsen i rækken. Grindsted var gennem hele kampen foran, og efter de 60 minutter viste haluret en sejr på 26-23 til Grindsted.

- Langt hen ad vejen er jeg tilfreds med spillernes indsats. Jeg var lidt usikker på, hvor vi stod efter en lang periode med ”bløde kampe”, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

Det var ellers hjemmeholdet, der kom bedst fra start og scorede de to første mål. Havde det ikke været for målmand Christian Wetche, som snuppede et straffekast, var det endda blevet 3-0, men den redning fik tilsyneladende Grindsted-spillerne i gang.

Annonce

Grindsteds målscorere

Jacob Pedersen - 6 mål.

Frederik Nielsen - 4 mål.

Thomas Theilgaard - 4 mål.

Bjarke Nybo - 3 mål.

Hjalmar Andersen - 3 mål.

Daniel Jørgensen - 3 mål.

Rolf Ravn - 2 mål.

Emil Larsen - 1 mål.

Mange tekniske fejl

I resten af halvlegen fungerede både forsvars-, målmands- og kontraspillet, som det skulle, og da der var spillet 20 minutter, var Grindsted foran med 12-5. Halvlegen lugtede af opvisning, og den endte med en føring på 15-10 til Grindsted.

2. halvleg blev mere rodet og bød på lidt for mange tekniske fejl. En lidt sjusket afslutning gav Give lov til at pynte på resultatet, men selvom 26-23 lyder nogenlunde jævnbyrdigt, var de to point aldrig for alvor i fare.

Mens Flemming Pedersen var godt tilfreds med spillernes indsats, kunne han godt selv have leveret bedre på bænken, mener han.

- Jeg er ikke helt tilfreds med, at jeg ikke fik fordelt ressourcerne lidt bedre, så vi kunne have holdt trykket i kontrafasen gennem hele kampen. Stor ros til Give for et godt arrangement og ikke mindst kæmpe ros til alle de mange mennesker, der kom til Give og støttede os, siger Flemming Pedersen.

Ærgrelse i Give

Ikærhallen i Give var fyldt godt op, og de mange tilskuere skabte en fremragende kulisse for en håndboldkamp. I hjemmeholdets lejr var der naturligvis ærgrelse over nederlaget.

- Grundlæggende ærgrer jeg mig over nederlaget, for havde vi været noget mere kyniske, og havde vi lavet knap så mange tekniske fejl (11 stk.,red.), så lå der altså point til os i denne her svære kamp mod et rigtig godt hold. Når det er sagt vil jeg rose mine spillere for en god og helhjertet indsats gennem hele kampen. Hvis vi bliver ved med at levere så godt resten af sæsonen, vil mange hold i rækken få problemer med at slå os, lød det efterfølgende fra Give-træner Martin Schmidt, hvis hold er placeret midt i rækken.

Grindsteds næste kamp er søndag den 26. januar, når ligareserverne fra ambitiøse Fredericia HK kommer på besøg i Lynghallen i Grindsted til en kamp, der begynder klokken 14.30.

Grindsted-træner Flemming Pedersen ligner ikke en, der helt forstår, hvorfor han skulle præsenteres for dommerens gule kort. Foto: Jim Hoff
Selvom Give scorede kampens første to mål, var Grindsted i kontrol, og efter 20 minutter var stillingen 12-5 til gæsterne. Give var aldrig for alvor i nærheden af point. Foto: Jim Hoff
Thomas Theilgaard, der huserer på Grindsteds højre fløj, scorede fire gange i lokalopgøret mod Give. Foto Jim Hoff
Daniel Jørgensen og de øvrige Grindsted-spillere skal i aktion igen den 26. januar, hvor ligareserverne fra Fredericia kommer på besøg i Lynghallen. Foto: Jim Hoff
HK Give Fremad ligger solidt placeret i midten af 2. division, mens det ser bedre ud for Grindsted, som endnu ikke har tabt i denne sæson og styrer direkte mod en billet til 1. division. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce