Annonce
Sport

Grindsted vandt to DM-guldmedaljer i boksning

Tre medaljer - to af guld og en af sølv. Det blev resultatet, da Bokseklubben Grindsted Atletklub i weekenden var til danske mesterskaber. Leutrim Muli og Nik Møller Nielsen vandt guld, mens Christian Bjørn vandt sølv. Privatfoto
To danske mestre og en enkelt sølvmedalje i U17-rækken. Det var, hvad Bokseklubben Grindsted Atletklub fik med hjem, da der i weekenden var danske mesterskaber i boksning.
Annonce

Grindsted: To af Bokseklubben Grindsted Atletklubs boksere kunne tage hjem fra weekendens danske mesterskaber i Jyllinge med guldmedaljer om halsen.

Begge guldmedaljer blev hevet hjem i U17-rækken, hvor Nik Møller Nielsen vandt finalen i letvægt, mens Leutrim Muli tog sejren i weltervægt. Til gengæld lykkedes det ikke for Christian Bjørn at snuppe sejren i fluevægt, da han tabte sin finale og derfor måtte nøjes med en sølvmedalje.

- Både Nik Møller Nielsen og Leutrim Muli vandt deres finaler overbevisende, men Christian Bjørn tabte en rigtig kneben finale til en modstander fra Hinnerup. Det var en tæt kamp, fortæller Jørgen Hede Jensen, der er formand for Bokseklubben Grindsted Atletklub.

Leutrim Muli (i blåt) vandt i weekenden DM-guld for U17-boksere. Det samme gjorde Nik Møller Nielsen, mens Christian Bjørn tabte sin DM-finale. Arkivfoto: Alex Hermann
Annonce

Missede DM-guld på vægten

Grindsted AK havde faktisk alle tiders chance for at få en dansk mester for eliteboksere, da Martin Egebæk var eneste tilmeldte bokser i fluevægt - vægtklassen, hvor man højst må veje 52 kilo. Han troede ikke, han kunne blive dansk mester, da han kun havde bokset to kampe i indeværende sæson, men det kunne han, hvis han blot klarede vægten. Det var han ikke forberedt på, og derfor var der for mange gram på sidebenene.

- Han kom ikke på vægten, for han havde for kort tid til at komme ned i 52 kilo. Dermed kom han ikke til at blive dansk mester i den vægtklasse, siger Jørgen Hede Jensen.

Kian Møller Nielsen stillede til start i 69 kilo-klassen for eliteboksere, men han tabte sin indledende kamp.

- Jeg havde da håbet på, at Kian kunne have nået en finale, men det lykkedes ikke. Han var der ikke på selve dagen, så derfor kom han ikke videre. Havde han bokset op til sit bedste, kunne han godt have nået længere, siger Jørgen Hede Jensen.

Annonce

Grindsted-aktier i guldmedalje

Til gengæld lykkedes det Nikki Møller Nielsen, der har fået sin bokseopdragelse i Grindsted, at vinde guld i mellemvægt - op til 75 kilo.

Nikki Møller Nielsen skiftede før sæsonen fra Grindsted til Vejle-klubben BK Wedala, og han kan nu igen kalde sig dansk mester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce