Annonce
Billund

Grindsteds håndbolddamer sigter efter bedre halvdel i 3. division

Hvis skader ellers ikke kommer væltende, tror Grindsted-træner Vibeke Andersen på en pæn placering i 3. division til sit hold. Hun ser særligt frem til de lokale opgør mod Filskov og Ansager. Arkivfoto

Håndboldkvinderne i Grindsted har stadig store ambitioner, men oprykning til 2. division er ikke afgørende i denne omgang.

Annonce

Grindsted: Da den tidligere landsholdsspiller i håndbold Vibeke Andersen i sommeren 2014 overtog trænergerningen hos Grindsteds bedste kvindehold, var det med en ambition om på længere sigt at spille holdet i ligaen.

Sådan er det som bekendt ikke gået endnu, men holdet har bestemt rykket sig fremad undervejs og skal i næste måned i gang med sin tredje sæson i 3. division.

I sidste sæson endte holdet i den bedre halvdel af tabellen, og noget lignende forventer træneren om den nye sæson.

- Jeg synes, det er realistisk ud fra det materiale, vi har til rådighed, men det afhænger selvfølgelig også af, om vi kan holde os skadefri, siger Vibeke Andersen.

Vi har fået tilført unge kræfter, og holdet er både homogent og godt besat på alle pladser.

Vibeke Andersen, træner for Grindsteds 3. divisionskvinder
Annonce

Pendleret tilført

Oprykning er naturligvis altid et håb, men ifølge træneren ville det være et unødigt pres at lægge på spillernes skuldre. Hun er dog ikke i tvivl om truppens talent.

- Vi har fået tilført unge kræfter, og holdet er både homogent og godt besat på alle pladser, siger hun.

Samlet set vurderer Vibeke Andersen således, at truppen har større potentiale end i sidste sæson. Basen er lokalt forankret, men med en håndfuld spillere, som pendler fra Kolding, Vejle og sågar Aarhus.

- Vi har fået tilknyttet to medicinstuderende i Aarhus med rødder i henholdsvis Billund og Grindsted, som har spillet for os tidligere. Jeg synes, det er ret flot, at de vil pendle herned for at træne, siger hun.

Annonce

Akademi giver perspektiv

Generelt råder Vibeke Andersen over en ung trup, og meget tyder på, at gennemsnitsalderen kun bliver endnu yngre fremover som følge af Billunds nye håndboldakademi, der for kort tid siden blev etableret.

- Vi har allerede tre spillere i truppen, som er tilknyttet akademiet, og jeg håber, der kommer flere til på lidt længere sigt. Det sker dog ikke bare lige fra den ene dag til den anden, for de er stadig meget unge, siger træneren og slår under alle omstændigheder fast:

- Det er helt klart en styrket trup med mange gode spillere, så jeg ser lyst på mulighederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce