Annonce
Billund

Grindsteds håndboldherrer får ny forstærkning

Frederik Nielsen spiller fra den kommende sæson i GGIF-trøjen. PR-foto: GGIF

Grindsted får fra sommer Frederik Nielsen fra Otterup HK.

Grindsted: Endnu en spiller har indgået aftale med Grindsted GIF Håndbold i 2. division om at spille for herreholdet fra den kommende sæson.

Der er tale om den 24-årige bagspiller Frederik Nielsen, som de seneste tre sæsoner har spillet i 1. divison for Otterup HK. Han trækker til sommer Grindsted-trøjen over hovedet.

Før Otterup var Frederik en del af Idræts og Kulturakademiet i Kolding, og han har derfor spillet sammen med mange af de nuværende herrespillere i Grindsted.

- Jeg har fulgt holdets flotte udvikling fra sidelinjen og er imponeret over den træningskultur der har hersket på holdet lige fra Serie 1 til i dag. Jeg kender mange af spillerne og trænere rigtig godt, og glæder mig til igen at blive en del af det miljø, der er omkring holdet. Derudover har jeg set flere kampe i Lynghallen og er imponeret over den enorme opbakning, der er til holdet. Specielt når herrerne spiller hjemme, siger Frederik Nielsen via en pressemeddelelse fra GGIF.

- Samtidig er jeg netop startet på politiuddannelsen i Fredericia og er glad for, at klubben gør meget for at man kan spille på et højt niveau, samtidig med at man uddanner sig, tilføjer spilleren.

Cheftræner Flemming Pedersen ser meget frem til, at Frederik bliver en del af truppen.

- Frederik er først og fremmest en utrolig sympatisk og hårdtarbejdende fyr, og derfor ved jeg, han vil passe rigtig godt ind i vores gruppe. Samtidig besidder han nogle kompetencer som to-vejs-spiller, som vi i høj grad har brug for, så vi i fremtiden har større bredde i vores bagkæde og kan spille med færre forsvar-angrebs udskiftninger, siger Flemming Pedersen i pressemeddelelsen om tilføjelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce