Annonce
Læserbrev

Gruelig fejl fra plejehjem

Annonce

Læserbrev: En kvinde nåede at bestille bedemand og kiste til sin mor, før hun fandt ud af at, plejehjemmet havde forvekslet hendes mor med en anden?

Kvinden, der fortæller om den oplevelse hun og manden var ude for i søndags, sætter sine spor for, hvordan kan det gå så gruelig galt?

Et mobilopkald hun ikke nåede at tage og ringer tilbage til plejehjemmet. Fik at vide at hendes mor var afgået ved døden. Blev spurgt ind til hvilket tøj, moderen skulle have på i kisten m.v. En læge skulle også kontaktes, og hvilket klokkeslæt ville lægen møde op på plejehjem?

Da lægen ankommer, er det ikke kvindens mor der er død, og der sker en del uro. Hvem har ringet, hvem har afgivet besked, hvem har styr på hvad?

Det viste sig, der var blevet ringet til den forkerte pårørende.

De, der skulle have beskeden har uheldigvis ikke fået det. Den slags viser, at det er utrolig vigtigt at have tjek på, hvem der laver hvad, ord som vi er jo kun mennesker, læst i JydskeVestkysten fra søndagsvagt på plejehjem, er ingen trøst.

Det, de pårørende her blev udsat for, sætter sine spor, uanset om mor stadig lever. Chokket - oplevelsen vil være der fremadrettet, og sådan en handling viser, det kan gå grueligt galt i systemet på grund af underbemandig eller hvad?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce