Annonce
Vejen

Grund(e) til glæde i Gesten

Annonce

Læserbrev: Jeg er helt enig med Søs og Arne Welcher Christensen (JydskeVestkysten den 21. januar) i, at politikerne skal i indfri Gesten-borgernes forventninger om snarlig udstykning af nye byggegrunde i Gesten. Det tror jeg bestemt også, at politikerne er enige om gerne at ville.

Der hvor uenigheden sætter ind, er metodevalget, når en jordsælger stiller som krav for at sælge 4,5 ha jord, at man så også lige aftager 12,5 ha ekstra - der får landmandens forretning og økonomi til at hænge bedre sammen.

Det er landmandens jord og han må stille de betingelser, som han har lyst til. Men politikerne i Vejen har en forpligtelse til, som kommune og myndighed, ikke at kaste om sig med andre folks penge - og skal i øvrigt være varsom med ikke at give indirekte skjult erhvervsstøtte til denne landmand, som metoden kan opfattes som.

Venstres medlemmer i Økonomiudvalget - herunder Marion Mortensens byrådskollega Malene Kaisen Nielsen, vil gerne levere den slags landbrugsstøtte, som det må opfattes, mens konservative og socialdemokratiske medlemmer klogt satte foden i jorden og kun ville købe, hvad der er behov for.


Politikerne i Vejen har en forpligtelse til, som kommune og myndighed, ikke at kaste om sig med andre folks penge.


Marion Mortensen, tidligere lokalrådsformand i Gesten, forsvarer derudover det prestigeprojekt, som hun søsatte, godt nok sammen med nogle frivillige, men det forandrer jo ikke ved de kendsgerninger, som jeg tidligere har omtalt, at anlæg af en kostbar, uigennemtænkt bypark på det grønne åndehul, som Gl. Stadion jo er, ikke synes at være et tilløbsstykke for ret mange borgere i Gesten. Det er vel derfor Marions “barn”, som jeg har hørt hende kalde projektet, er sygnet hen, mens borgerne er mere optaget af at få udlagt nødvendig jord til nye byggegrunde. Og det må vist siges at være sund fornuft og klog omgang med andres penge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce