Annonce
Sport

Guardiola nyder at være udfordret i svær periode

Antonio Bronic/Reuters
Manchester City er 17 point efter Liverpool, men Josep Guardiola har ingen planer om at forlade klubben.

Efter at have fejret det engelske mesterskab to år i træk halter Manchester City i indeværende sæson gevaldigt efter i toppen af Premier League.

De 32 point, som Josep Guardiolas mandskab har skrabet sammen, rækker blot til en tredjeplads.

Det er syv point efter Leicester på andenpladsen og hele 17 efter Liverpool, før City søndag gæster Arsenal.

Men den halvsløje periode får ikke Citys spanske manager til at stikke halen mellem benene.

- Jeg vil blive. Jeg har ingen grund til at flytte, siger Josep Guardiola ifølge AFP.

Spanieren kom til Manchester City i sommeren 2016 og har ført klubben til to engelske mesterskaber.

- Jeg er yderst tilfreds med mit arbejde i klubben og spillerne. Hvis folk tror, at jeg vil sige op på grund af resultaterne, kender de mig ikke.

I sidste sæson vandt City 32 af 38 kampe og smed dermed kun point i seks kampe. Med fire nederlag og to uafgjorte i indeværende sæson er City allerede oppe på samme antal.

- Jeg elsker denne udfordring. Jeg elsker at være i denne position. Hvis klubben ønsker mig i næste sæson, vil jeg 100 procent sikkert være her.

- Jeg vil bo i byen, fordi jeg har nogle fantastiske bekendtskaber her, og jeg vil arbejde med holdet og være en del af det, siger spanieren.

Kampen mellem Arsenal og Manchester City spilles søndag klokken 17.30 på Emirates Stadium i London.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Åbne kirker var tåbelig ide

Bevares. Vi kan nok alle trænge til et trøstende ord i denne krisetid med udsigt til både sygdom og økonomisk nedtur. Her er det kristne budskab om tro, håb og kærlighed så relevant som nogensinde. Men vi behøver ikke at være fysisk sammen om den oplevelse. Den moderne teknologi byder på rigelig mulighed for at forrette gudstjenester på utraditionel, men sikker vis. Derfor må man undre sig over, at Kirkeministeriet i første omgang besluttede at åbne kirkerne til påske. Naturligvis er påsken en af kirkeårets største helligdage. Men enestående forhold kræver også enestående løsninger. Den nuværende epidemi er absolut en af de undtagelser, der berettiger til for en gangs skyld at aflyse den fysiske kirkegang – selv i påsken. Statsminister Mette Frederiksen har stillet danskerne i udsigt, at vores samfund langsomt kan åbne op igen efter påsken. Betingelsen er, at smittekurven fortsætter med at flade ud. Det sker imidlertid kun, hvis vi viser agtpågivenhed og undgår letsindig adfærd. I praksis vil det formentlig i de fleste kirker være muligt at gennemføre en påskegudstjeneste med god afstand mellem deltagerne. Ikke desto mindre er netop en gudstjeneste netop et eksempel på, at flere mennesker unødigt forsamles. Derfor er det godt, at beslutningen nu er trukket tilbage. Blandt andre sognepræst Dennis Voss Stensgaard fra Vester Nebel havde på forhånd afviset at holde gudstjeneste. I hans tilfælde kunne det ske med god samvittighed. Han er sygemeldt, fordi han formentlig selv er smittet med coronavirus. Ikke desto mindre gav han i utvetydige vendinger udtryk for sin frustration over kirkeministeriets udmeldinger. I hans øjne var det blandt andet en hån mod de unge, der netop på grund af den aktuelle epidemi har fået udskudt deres konfirmationer til august og september. Koldings borgmester, Jørn Pedersen var enig og opfordrede andre præster til at følge Dennis Voss Stensgaards eksempel. Lykkeligvis bredte den sunde fornuft sig til sidst også til ministeriet.

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Sønderborg

Præster havde håbet på åben kirke i påsken

Annonce