Annoncørbetalt indhold

Guide: 3 trin til at foretage succesrige odds

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bettingverdenen kan fremstå som en ny verden for mange. Hvordan er den udarbejdet og hvordan fungere den i praksis? 


Annonce

Hvis man endnu ikke har beskæftige sig med odds, men ønsker at prøve kræfter med bettingverdenen, er det en fordel at have gjort sig klog på hvad odds er forinden. Dette er nødvendigt for at kunne begynde bettingeventyret og foretage succesrige odds.


Find en god bookmaker

Der findes et rigtigt stort udvalg af bookmakere i Danmark der alle er i stand til at tage imod dine væddemål. Hvad enten man ønsker at gøre det i en lille kiosk eller om man ønsker at gøre det online er meget individuelt, men der kan være en rigtig stor forskel på chancen for gode odds. Bet365 er en online bookmaker og udgør en af de største i verden. Derudover sikrer deres danske licens hos spillemyndighederne at størstedelen af de vundne gevinster er skattefrie.

Vælger man at gå i en kiosk, er antallet af bookmakere meget mere begrænset og mulighederne for at foretage en bred vifte af odds er ikke den samme. Samtidig kan man hurtigere reagere online på teams news, hvorfor der er større sandsynlighed for at gøre en succes ved at vælge en god bookmaker online.


Foretag en grundig informationssøgning

At oddse handler i højeste grad mere om held en forstand. Man kan dog øge sine vinderchancer ved at have foretaget en grundig informationssøgning forinden, således at man har sat sig godt ind i hvad man konkret ønsker at oddse på. Der findes forskellige hjemmesider hvorpå man kan følge med i diverse fodboldturneringer og deres spilleudfald. I forlængelse af dette, er det også essentielt at man har sat sig grundigt ind i spillereglerne, for ikke at blive overrasket hvis udfaldet ikke bliver som antaget.


Gør et sats

Når du skal oddse, udstedes en odds kupon af din pågældende bookmaker. Denne odds kupon er overordnet ens for alle bookmakere, og måden hvorpå man laver et væddemål adskiller sig derfor ikke meget fra hinanden. Med odds er intet sikkert, men man kan vælge at spille mere safe, eller man kan vælge at foretage et sats. Foretager man et sats, er sandsynligheden for at vinde mindre, men hvis udfaldet peger i ens retning og heldet er med en, vil gevinsten dog blive langt højere.

Med den rette analytiske tilgang og erfaring, kan du være den heldige og få en gevinst med hjem i ny og næ.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.