Annoncørbetalt indhold

Guide: 3 vigtige overvejelser ved privatleasing

Annonce

Denne artikel er sponsoreret af Scanleasing

Privatleasing er populært som aldrig før, og det er der mange grunde til: Der er lav kapitalbinding, der er mulighed for at få en ny, mere sikker og grøn bil, som pengepungen måske ikke kan finde nok mønter til at købe, men hvor leasing er en mulighed, og så er der en tryghed ved at kende sine regninger.

Kan du ikke helt gennemskue, om privatleasing for dig er noget, du skal gå videre med, kommer vi her med nogle ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med din kontrakt.

1: Få det rigtige kilometertal på kontrakten Det her er en af de mest tricky ting ved kontrakten, fordi vi danskere har det med at undervurdere, hvor meget vi faktisk kører, så prisen dermed kan blive lidt lavere. Har du haft bil før, kan du lettere klare denne opgave, men er det din første, har du måske ikke alle overvejelserne med, hvilket du selvfølgelig skal have.

Derfor: • Har du planer om at køre på ferie? • Er der ekstraordinære behov for kørsel i perioden? • Hvordan er din job-/ uddannelsessituation i perioden? • Kan du få tilbagebetalt underkørte kilometer?

Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv, men også et enkelt til selskabet. Det er ikke altid, at det koster så meget at køre over, men det er bedre for dig selv, hvis du rammer omkring det forudsatte antal, så du slet ikke skal tænke over det.

Og sæt det med fordel lidt højere end for lavt. Der kan pludselig være en tur til grænsen, til den anden ende af landet eller lignende – der vil komme noget uforudset kørsel, og så er det træls at være bundet.

2: Muligheden for at komme ud af kontrakten før tid Ligesom med de fleste andre handler binder du dig jo til en kontrakt, når du leaser en bil. Men hvad sker der, hvis du pludselig ændrer arbejde, og du nu kan cykle dertil? Så er bilen jo ikke nødvendig i samme omfang, og derfor skal du lige finde ud af, hvad du gør i en sådan situation.

Udgangspunktet er, at du er bundet i 11 måneder, hvor du kan opsige med en måneds varsel efter – det kan også være mere. Men hvis du opsiger, hvad sker der så med dit engangsbeløb, ydelserne osv.? Det skal du have kortlagt, så der ikke kommer nogen uforudsete regninger. Du kan derfor også overveje at kigge ind i en løsning med lavere engangsydelse eller ingen.

3: Hvordan sikrer du dig mod fejl på bilen? Tag et ekstra kig på kontrakten, og snak eventuelt godt med selskabet om den sidste her. Fordi har du en bil gennem tre år, har mange privatleasingkontrakter kun garanti i fabriksgarantiperioden på to år. Det kan være lidt uheldigt, hvis du har en leasingkontrakt på tre år. Undersøg derfor dette område nærmere, og tag eventuelt en snak med selskabet – de fleste er til at handle med.

Leasing er utrolig populært, og det ændrer sig nok ikke foreløbig. Skal du selv med på vognen, så kig på de ovenstående råd – det er en rigtig god start.

Denne artikel er sponsoreret af Scanleasing

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.