Annoncørbetalt indhold

Guide: Disse ting kan du lave i sommerferien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Computeren er klappet sammen, telefonen er lagt væk og du er parat til at nyde din sommerferie i fulde drag - men hør, hvad skal du egentlig lave? Hvis du føler dig lidt uopfindsom og ikke helt ved, hvad du skal bruge dine feriedage på, så er der ingen grund til fortvivlelse: Der er nemlig mange forskellige aktiviteter, du kan kaste dig over i sommermånederne.

Annonce


Imidlertid kan det være rart med en smule inspiration. Derfor bringer vi her en lille guide til, hvad du kan lave i din sommerferie, både ude og hjemme.


Nyd lidt mig-tid derhjemme 

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til sig selv. Derfor er det en oplagt mulighed at bruge mindst én af dine feriedage på selvforkælelse og afslapning. Hvis du har børn, kan du eventuelt sende dem på udflugt i sommerlandet sammen med din kæreste eller ægtefælle, imens du kobler af derhjemme.


En selvforkælelsesdag kan afvikles på mange måder. Du kan slappe af i haven med en god bog, eller give dig selv en pedicure og manicure, inden du finder body scrub’en og ansigtsmasken frem. Du kan bestille noget god mad, skænke et glas vin og hygge dig i et par timer med at spille online casino - eller blot nyde freden og roen.

Tag på loppemarked

Det vrimler med små og store loppemarkeder i det danske sommerland. Overalt sælger folk ud af deres personlige skatte - og hvis du har øjnene med dig, kan du sagtens gøre en rigtig god handel. Boligdekorationer- og tilbehør, bøger, tøj, sko, tasker, smykker, elektronik og spil er blot nogle af de ting, du kan falde over på et loppemarked.


Hvis dine egne skabe og skuffer bugner, så kan du også selv tjene lidt ekstra på at sælge dine ting på loppemarked. Mange steder kan du nemlig få lov til at stille en bod op mod betaling. Uanset om du tager på loppemarked som køber eller sælger, så er det helt sikkert en hyggelig måde at tilbringe en sommerdag på.


En sejltur på bølgen blå

Vuggende rytmer, blide bølgeskvulp, høj sol og en køleboks, der er pakket med både drikkevarer og snacks. Det er få ting, der er lige så afslappende som en dejlig sejltur, hvor du kan læne dig tilbage og nyde Danmark fra vandsiden - og selvom du ikke ved, hvordan man sætter sejl, kaster anker eller binder knob, så er der bestemt ingen grund til at holde sig tilbage.


Du kan nemlig sagtens tage på sejltur uden at have hverken erfaring eller sejlerbevis. Små lejebåde kræver nemlig ikke certifikat og er nemme at styre, selv for nybegyndere. Tag gerne fiskestangen med, hvis du har én!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.