Annoncørbetalt indhold

Guide: Hvordan vælger du nyt havemøbelsæt?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du den heldige ejer af en have, og leder du efter et nyt havemøbelsæt? Gode og komfortable havemøbler er nødvendige for dig, der opholder dig meget i din have og hvis du holder mange selskaber for venner og familie. Men havemøbler kan være noget af en investering, og der er mange variabler man skal tage hensyn til. For hvad prioriterer du højest - er det vigtigt at de passe ind i din stil? Eller er det vigtigt, at de holder mange år i fremtiden? Eller at det er så vedligeholdelsesfrit som muligt? Hvis du er i tvivl om, hvilket havemøbelsæt, du leder, kan du her få hjælp til, hvad du skal være opmærksom på.


Annonce

Funktionalitet og komfort 

Havestole- og borde er først og fremmest nogle du skal sidde ved længe, og derfor er komforten vigtigt. Derfor er det en god idé, at gør ud til en forretning og afprøve havemøbler. Undersøg, om stolene har den rette højde for dig, og om ryglænet støtter de rigtige steder. Tjek også om du kan få nogle hynder, der passe til stolene, hvis du ønsker det. Samtidig er det også smart, at afprøve hvilke funktioner havemøblerne har - måske vil du gerne have stole, hvor ryglænet kan ligges ned. Tjek også, om stolene kan sættes ind under bordet eller de kan stables, hvis det er afgørende for dig, at der er mere plads, når de ikke er i brug.


Materiale og vedligehold 

Havemøbler i teaktræ er en klassisk og holdbar løsning. De naturlige olier i træet beskytter det, men det er stadig udsat for vind og vejr, hvilket vil præge møblernes udseende over tid. Derfor skal det vedligeholdes jævnligt, for at undgår sprækker i træet. Massivt træ er også tungt, så hvis du ønsker et lettere havebord, kan du vælge et af aluminiums, måske hvor bordpladen er af træ. Aluminium er ikke så foranderligt som træ, og bliver ikke præget af vejret på samme måde og det er samtidig super holdbart.


Stil og pris

Du har helt sikkert også en holdning til hvordan dit nye havemøbelsæt skal se ud. Ligesom du indretter din bolig indvendig, har looket af dine udendørsmøbler også en betydning, selvom det er vigtigt de er modstandsdygtige over for vejret og brug. Derfor er det vigtigt, du finder et havemøbelsæt, der passer ind på din terrasse eller græsplæne, og som du mener vil passe ind i din have de næste mange år. Når det kommer til havemøbler, hænger pris og kvalitet dog også sammen; hvis du ønsker et sæt, der holder i mange år, skal du nok invester i et dyrer et og eventuelt gå efter et mere tidløst design.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.