Annoncørbetalt indhold

Guide til sommerferie på budget

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Coronaen er så småt ved at slippe sit tag om Europa, og det betyder også, at vi så småt kan gå tilbage til den normale hverdag – sådan da. For vi er trods alt underlagt enkelte restriktioner, og store dele af Europa har ligeledes også delvist lukket af. Derfor er der god grund til at tage din sommerferie herhjemme i Danmark, for der er masser af muligheder for at få nogle skønne oplevelser. Derudover er det en økonomisk måde at holde ferie på, hvis du f.eks. ikke har optjent nok feriedage, og derfor må betale af egen lomme.

Hvis du mangler lidt ekstra spillerum i økonomien til din sommerferie, kan du overveje et hurtigt lån hos KreditNU. KreditNU udbetaler alle godkendte lån med straksoverførsel, og du har dermed pengene tilgængelige på din konto, lige så snart din ansøgning er godkendt.

Annonce

Tag på sheltertur

Naturen har uden tvivl fået en større rolle i de fleste danskeres liv, for med nedlukningerne har vi måtte tage vores sociale liv ud i parkerne, skoven eller stranden. Og hvis du har fået mod på mere natur efter genåbningen, så kan du f.eks. overveje en sheltertur med kammeraterne eller kæresten.

Særligt på vestkysten finder du masser af shelters i de mange forskellige plantager – f.eks. Ho Plantage nær Esbjerg, Oksby Klitplantage nær Blåvand eller Nyminde Plantage ved Skjern.

En sheltertur koster heller ikke det helt store – højst lidt sved på panden. Ligeledes er der sjældent behov for den helt store investering af blandt andet telt dyrt tøj. Du kan nemlig klare dig med det meste, du har i skabet samt en sovepose.

Besøg de danske øer

Sidste år lavede regeringen en sommerpakke, der blandt andet inkluderede gratis billetter til blandt andet færgerne, og dette er faktisk også tilfældet igen i år. Så hvorfor ikke droppe ferien sydpå og i stedet holde ferien herhjemme? Du får både gratis billetter og dermed en billigere ferie, samtidig med at du også støtter lokalsamfundet.

Kør selv-ferie til vores nordiske naboer

Hvis du gerne vil ud for landets grænser, så har du flere muligheder, for flere af landene her i Europa er så småt begyndt at åbne op. Og det betyder, at du atter har mulighed for at hoppe på flyveren og få en bid sydeuropæisk kultur, inden hverdagen kalder igen. Vær dog opmærksom på, at der kan være lokale restriktioner, ligesom du også kan risikere at skulle i isolation, når du vender hjem.

Du kan også med fordel vælge en kør selv-ferie i Sverige eller Norge, hvor du får en helt anden natur, end den du finder herhjemme. Men ligesom med flere lande i Europa, så kan der være lokale restriktioner, du skal være opmærksom på. Husk derfor at pakke rigeligt med mundbind og håndsprit – samt en frisk test, så er du på den sikre side.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.