Annonce
Haderslev

Guidede ture er klar til turister

Der er blandt andet guidede ture rundt i byens gamle gader hele sommeren. Pressefoto
Annonce

HADERSLEV: Haderslev i børnehøjde, historisk byvandring og rundvisning på Fuglsang Bryggeri er blot nogle af de mange guidede ture Haderslev Kommunes turister i år kan vælge imellem.

Mange har allerede valgt Danmark som sin feriedestination for i år og de udenlandske gæster er på vej over grænsen med campingvogne, autocampere og fyldte biler.

Guidede ture er en god måde at opleve området på, og VisitHaderslev har fra 29. juni ugentlige ture klar til gæsterne helt frem til august. Der er både familieturen: Haderslev i børnehøjde, en tur for de historisk interesserede, der går gennem den gamle bydel og rundvisning på Fuglsang Bryggeri. Billetterne kan købes til 55kr per stk. på www.booksonderjylland.dk

Du kan på www.visithaderslev.dk se alle guidede ture som udbydes hen over sommeren. Tag familien med til Aarø hvor du kan tage på guidet sommervinsmagning, guidet bytur på Aarø, strandsafari, øl-safari og guidede ture i golfbiler. På fastlandet kan du deltage i guidede ture på Tørning- og Sillerup Mølle, rundvisning i Haderslev Domkirke, Ghostwalk og rundvisning på Gram Slot m.m.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Lyntest for covid-19: Fra 1. februar skal Vejen-borgere til Esbjerg eller Vejle for at få en podningpind i næsen

Annonce