Annonce
Debat

Guinness Rekordbog

Læserbrev:  De lidet flatterende sager, der kommer frem fra Fredericia Kommune, har ikke afholdt Tønder Kommune fra at ansætte en direktør fra Fredericia. Set fra sidelinjen kunne der dog trænges til, at direktørstillinger i Tønder Kommune burde ses lidt efter i sømmene.


Set fra sidelinjen kunne der dog trænges til, at direktørstillinger i Tønder Kommune burde ses lidt efter i sømmene.

Fra læserbrevet


Annonce

Trods den store udskiftning af direktører, er det dog bemærkelsesværdigt, at der er en undtagelse:

Kommunen har ansat en person, der er direktør for Tøndermarskinitiativet, direktør for Zeppelinmuseet, Vicekommunaldirektør, Direktør for Asyl Syd. Nu fortæller dagspressen, at han yderligere er direktør for udvikling og projekter. Altså mindst fem direktørposter til en og samme mand. Inden for de senere år har han også været direktør for Erhvervsrådet og direktør for Teknik og Miljø.

Dertil kommer, at han er formand for Foreningen Tøndermarskinitiativet. En forening oprettet til blandt andet at søge om dispensationer fra lovgivningen i forbindelse med Tøndermarskinitiativet. Det er uheldig, at det er kommunen, der søger om at omgås lovgivningen. Det er bedre at en forening gør det.

Med til historien skal nævnes at et familiemedlem til vedkommende person er ansat som økonomichef, en virkelig toppost i kommunen. Det var måske en idé til Guinness Rekordbog med alle de direktørposter til en og samme mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Annonce