Annonce
Ugens Bedste

Guld i Købstæderne - og i avisens ni lokalsektioner

Annonce

Du kender måske tv-programmet Guld i Købstæderne, hvor folk rundt i landet kan få vurderet antikviteter og kunstværker. På den måde får vi som seere mulighed for at se nogle genstande, som ellers ikke ville være kommet for en dag og som repræsenterer en værdi - hvad enten den er affektionsmæssig for ejeren eller også er af økonomisk karakter.

På samme måde har vi i den daglige avis "guld" liggende i de ni forskellige 2. sektioner, der beskriver livet i 13 købstæder og alle de andre lokalsamfund i vores dækningsområde. Som abonnent har du adgang til alle skattekisterne gennem e-avisen. Her kan du både på jv.dk og i app'en Nyhedskiosken bladre dig gennem de ni lokalsektioner, som dækker hver sin kommune: Tønder, Sønderborg, Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejen, Billund, Varde og Esbjerg. Sidstnævnte omfatter også Fanø Kommune.

Hver dag er der historier i lokalsektionerne, som kan interesse andre læsere end dem, der bor i den pågældende kommune. Derfor kan jeg kun opfordre dig til at gå på opdagelse i andre lokalsektioner end din egen. Jeg anbefaler herunder fem artikler, der alle har det til fælles, at de stammer fra hver sin lokalsektion i den seneste uge, og at de alle har et indhold, som kan gøre dem interessante uden for deres respektive hjemkommuner.

Nogle af den slags historier skrevet på vores lokalredaktioner ender ofte på de sider, som alle abonnenter får i deres daglige avis. Det er dels i 1. sektion, der handler om Syd- og Sønderjylland, og det er dels i Danmark-sektionen, som JydskeVestkysten er den største leverandør til blandt de 13 dagblade i Jysk Fynske Medier-familien.

Danmark er ens for alle 13 dagblade, mens 1. sektion er ens for alle JydskeVestkysten-abonnenter på nær forsiden, hvor vi skifter ud med lokalt indhold rettet mod din hjemkommune. Det er for at signalere, at JydskeVestkysten har sin rod i det lokale og regionale. Men det er også avis med et udsyn, som favner både resten af Danmark og verden.

Og så er der jo 2. sektion, din lokalsektion, som er forskellig fra kommune til kommune.

Jeg vil ønske dig god weekend og god læselyst i både din egen og alle de andre lokalsektioner!

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce