Annonce
Esbjerg

Guldager Forsamlingshus blev offer for corona-nedlukning: Genåbner i sensommeren med nyt forpagterpar

Fra venstre ses Lars Krogh, Thomas Frost, bestyrelsesformand Peter Hansen og næstformand Jørgen Trockmann, Guldager Forsamlingshus. Formand Peter Hansen er glad for, at det er lykkedes bestyrelsen at indgå en ny forpagteraftale med nogle mennesker, der kender huset godt. Pressefoto: Guldager Forsamlingshus
Efter 14 år i Guldager Forsamlingshus måtte Eventkokken dreje nøglen som offer for nedlukningen i kølvandet på corona-pandemien. Nu er der glæde i Guldager - forsamlingshuset har fundet et nyt forpagterpar og fest- og spisestedet genåbner 1. august.

Esbjerg Kommune: Det var en trist dag, da Tanja og Thomas Lillerøj i slutningen af februar i år måtte meddele, at de efter en hård tid som følge af corona-pandemien og den efterfølgende nedlukning af samfundet havde valgt at lukke Eventkokken i Guldager Forsamlingshus efter 14 år.

Men nu er der glædeligt nyt på vej.

Den 1. august slår Guldager Forsamlingshus således igen dørene op til fester og velsmagende mad, og det bliver med et kendt ansigt i køkkenet. Det er nemlig en tidligere ansat i Guldager Forsamlingshus, kokken Thomas Frost, der sammen med sin partner, Lars Krogh, igen vil skabe liv - og også forandringer - i lokalerne.

Annonce

- Vi vil skabe et fest- og samlingssted, som mange kender det, men vi vil naturligvis sætte vores præg på huset, både i form af nye koncepter, maden og stilen. Og vi trækker i arbejdstøjet lige så snart vi kan komme i gang. Der er mange ting, der skal klares, inden vi står klar til at åbne efter sommerferien, siger de to nye forpagtere, Thomas Frost og Lars Krogh, i en pressemeddelelse.

Gæst til sin egen fest

Forpagterne slår fast, at der bliver lagt stor vægt på, at man skal være gæst til sin egen fest, når man booker sig ind i det nye Guldager Forsamlingshus. Uanset om man skal holde sin første barnedåb, en festlig reception eller et flot gourmetbryllup, så kan man roligt lægge sin store dag i hænderne på de nye værter, forsikrer de:

- Vi vil tilbyde arrangementer til fast pris. Vores gæster skal vide, hvad regningen lyder på, inden de sætter sig til bords. Og så er det altafgørende, at gæsterne får det præcist, som de ønsker det. Maden vil selvfølgelig blive tilberedt fra bunden og af gode råvarer, og så bliver servicen i top, lover Thomas Frost.

Udover arrangementer i huset vil der også blive tilbudt levering af mad ud af huset.

Annonce

Klar rollefordeling

Den nye duo i Guldager Forsamlingshus kommer fra to forskellige brancher, og derfor vil der også være en klar rollefordeling.

Thomas Frost har mange års erfaring som både tjener og kok i Danmark, Tyskland og Italien, mens Lars Krogh er uddannet økonom og de seneste 24 år har arbejdet med økonomi og ledelse:

- Thomas kommer naturligvis til at være ansvarlig for alt, hvad der drejer sig om maden og service, hvor jeg vil tage mig af alt det administrative. Og så vil jeg også være en stor del af det praktiske set up i huset og hjælpe, hvor der er behov, fortæller Lars Krogh.

Annonce

Et hus for alle i Guldager

Når der om kort tid igen åbnes op for bookinger i forsamlingshuset, håber det nye værtspar på massiv lokal opbakning, og de lægger sig gerne selv i selen for at blive det lokale samlingssted.

- Guldager Forsamlingshus skal være et hus for alle i Guldager og omegn. Huset har historisk set været et samlingssted for de lokale, og det vil vi arbejde på, at det bliver igen. Det er vigtigt for os at være en central del af Guldager samt at skabe et godt samarbejde med både foreninger og erhvervslivet her i området. Vi vil gøre, hvad vi kan for at styrke det - og vi byder alle velkomne, siger Thomas Frost.

Samarbejde om modernisering

I tæt samarbejde med bestyrelsen for forsamlingshuset tages der nu fat på en større modernisering af blandt andet køkkenfaciliteter og festlokaler. Og formanden for bestyrelsen for Guldager Forsamlingshus, Peter Hansen, byder de nye forpagtere, Thomas Frost og Lars Krogh, velkommen.

Efter planen kan de første gæster tage plads ved et bord den 1. august, men det er allerede nu muligt at booke sit selskab eller bestille diner transportable til sin fest derhjemme.

På hjemmesiden guldagerforsamlingshus.dk kan man finde yderligere oplysninger.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

B&O-kongen hyldet: Annette Heick for fuld musik ved stor reception

Danmark

Lørdagens coronatal: Antallet af indlagte falder til det laveste siden midt i august

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Fabrik må sige nej til ordrer på grund af mangel på faglærte: - To ledige job kan barbere fem procent af omsætningen

Aabenraa For abonnenter

Bevæbnet militær ruinerede familiens hjem: Syv år senere er de fuldt integrerede i Danmark - men risikerer nu at blive sendt tilbage

Sønderborg

Nybyggeri i historisk bymidte: Firma får ja til at opføre fem etageejendomme

Tønder For abonnenter

Eksplosivt: Tyskere køber huse i Tønder som aldrig før

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Vejen For abonnenter

Lottes lille datter kæmper med spiseproblemer: - Fagfolk siger, at hun kun lige spiser, så hun kan holde sig kørende og overleve

Team Esbjerg For abonnenter

Det måtte Brest eller bære: Team Esbjerg formåede ikke at levere på øverste niveau

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Billund

Hotel Propellen er blevet solgt: Skifter ejer den 1. oktober

Haderslev For abonnenter

Kandis-sang og hunden Rocky reddede René fra at tage sit eget liv

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Rutineret lejesvend vil ikke bare slukke en brand. Han vil blive i SønderjyskE, og han mener ikke, at alderen er et problem

Billund For abonnenter

Se drone-video: Sådan ser Gyttegård Plantage og Grene Sande ud fra luften

Sønderjylland For abonnenter

Sønderjyder med succes: Mesterkokke med Michelin-stjerner opvokset i samme mindre by

Annonce