Annonce
forside

Guldhammer stopper i Vojens BI

Nicolai Guldhammer stopper i VBI og skal være nye træner i Bredballe. Arkivfoto

VOJENS: Når Vojens BI's serie 2-hold lørdag den 3. november har spillet sæsonens sidste kamp på udebane mod Højer/Visby, bliver det samtidig et farvel til holdets træner gennem de sidste fire sæsoner, Nicolai Guldhammer.

Han siger dog ikke farvel til trænerverdenen, men vender tilbage til Bredballe, hvor han er født og vokset op. Her skal være ny træner for byens hold, der ligesom VBI spiller i serie 2.

- Efter vist nok 14 halvsæsoner i blandt andet Hammelev, Christiansfeld og Vojens glæder jeg mig til at prøve noget nyt, siger Nicolai Guldhammer.

- Jeg har selv spillet i Bredballe og hele min familie bor i byen. Det bliver dejligt at få bedre mulighed for at også at besøge dem, tilføjer han.

Bredballe spiller i serie 2-kreds 20, hvor niveauet efter sigende knap er så højt som den kreds, VBI spiller i. Holdet ligger lige nu på andenpladsen og er bestemt ikke uden chance for at rykke op.

- Men nu skal arbejdet i VBI gøres færdigt, og her er det vigtigt, at få sluttet ordentligt af, fastslår Nicolai Guldhammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce