Annonce
Tønder

Guldhorn vinder veteranturneringen i Tønder

Årets vinder af veteranturneringen blev kegleklubben Guldhorn (med fravær af Matthias Jepsen Hansen). Vinderholdet er (fra venstre): Peder Winther, Peter Groth, Jørgen Madsen, Uwe Nielsen, Jørgen de Blanck, Freddy Jessen, Jürgen Lorenzen, Jan Johansen, Knud Knudsen, samt bymesteren Steffen Gregersen fra Holger Danske. Siddende fra venstre: John Jacobsen, Jørn Mellergaard, Jørgen Vestergaard, Uwe Karstensen, Anders Jessen og Thomas Selmer. PR Foto

Tønder: Veteranklubberne spillede lørdag 18. januar kegleturnering.

Det var 84. gang at klubberne Dan, Guldhorn, Gut Holz, Holger Danske og Legan mødtes, og turneringen blev i år holdt hos Brekart Kegling på Ndr. Industrivej i Tønder.

I år blev det Guldhorn der vandt med 1107 kegler foran Holger Danskes 1064 kegler. Herefter fulgte Dan med 1051 kegler og Gut Holz med 1039 kegler.

Sidste års vinder Lægan var lidt skadesramt, og tog sig af sidstepladsen med 1027 kegler.

Bymester blev Steffen Gregersen fra Holger Danske, der vandt titlen med 157 kegler, nummer to blev Henning Barsøe fra Gut Holz med 151 kegler, og på tredjepladsen Tage Stork fra Dan med 150 kegler.

Bedste kegler for de øvrige klubber blev hos Guldhorn Jürgen Lorenzen der slog 148 kegler. Hos Lægan blev Christian Andresen vinder efter omkegling med Claus Lund. Begge havde slået 142 kegler.

Udenfor hold vandt Torben Jensen fra Holger Danske efter omkegling med Peter Groth med 143 kegler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Varde For abonnenter

Borgmester om ulovligheder i børnehave: - Jeg har bedt mine direktører kigge sagen igennem

Annonce