Annonce
Tønder

Guldhorn vinder veteranturneringen i Tønder

Årets vinder af veteranturneringen blev kegleklubben Guldhorn (med fravær af Matthias Jepsen Hansen). Vinderholdet er (fra venstre): Peder Winther, Peter Groth, Jørgen Madsen, Uwe Nielsen, Jørgen de Blanck, Freddy Jessen, Jürgen Lorenzen, Jan Johansen, Knud Knudsen, samt bymesteren Steffen Gregersen fra Holger Danske. Siddende fra venstre: John Jacobsen, Jørn Mellergaard, Jørgen Vestergaard, Uwe Karstensen, Anders Jessen og Thomas Selmer. PR Foto

Tønder: Veteranklubberne spillede lørdag 18. januar kegleturnering.

Det var 84. gang at klubberne Dan, Guldhorn, Gut Holz, Holger Danske og Legan mødtes, og turneringen blev i år holdt hos Brekart Kegling på Ndr. Industrivej i Tønder.

I år blev det Guldhorn der vandt med 1107 kegler foran Holger Danskes 1064 kegler. Herefter fulgte Dan med 1051 kegler og Gut Holz med 1039 kegler.

Sidste års vinder Lægan var lidt skadesramt, og tog sig af sidstepladsen med 1027 kegler.

Bymester blev Steffen Gregersen fra Holger Danske, der vandt titlen med 157 kegler, nummer to blev Henning Barsøe fra Gut Holz med 151 kegler, og på tredjepladsen Tage Stork fra Dan med 150 kegler.

Bedste kegler for de øvrige klubber blev hos Guldhorn Jürgen Lorenzen der slog 148 kegler. Hos Lægan blev Christian Andresen vinder efter omkegling med Claus Lund. Begge havde slået 142 kegler.

Udenfor hold vandt Torben Jensen fra Holger Danske efter omkegling med Peter Groth med 143 kegler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Der bliver brug for hjælpepakker sommeren over

Meget tyder på, at vi nu er vidne til det største og mest voldsomme tilbageslag, der nogensinde er registreret i USA. Det skrev Dansk Erhvervs cheføkonom, Tore Stramer, i en økonomisk kommentar, organisationen med hovedsæde i den gamle Børsen-bygning i København sendte ud torsdag eftermiddag. Lige ovre på den anden side af gaden ligger Finansministeriet, hvor det torsdag formiddag på et pressemøde blev slået fast, at andet kvartal i år ser ud til at blive det sorteste kapitel i dansk økonomis historie. Til sammen tegner det et dystert billede, der gør det nødvendigt, at vi i et helt usædvanlig grad står sammen om at redde, hvad reddes kan i dansk erhvervsliv. De meget omfattende hjælpepakker rækker formentlig ikke. Derfor er det fornuftigt, at den socialdemokratiske regering torsdag indledte politiske forhandlinger om et såkaldt serviceeftersyn af hjælpepakkerne. Finansminister Nicolai Wammen sagde efter pressemødet, at han kunne forestille sig en forlængelse af hjælpepakkerne til 9. juli. Men det er ikke usandsynligt, at det ikke engang er lang tid nok, hvis ikke for mange ellers sunde virksomheder dør af pengemangel. Det er desværre realistisk, at hjælpepakkerne helt eller delvist skal vare sommeren over for at få den ønskede effekt. Blandt de mange årsager er den hurtigt voksende krise i USA og den meget langsomme genåbning af Danmark. USA er vores største eksportmarked, som op imod 900.000 danske job er direkte eller indirekte afhængige af, så den amerikanske nedtur kan ramme danske virksomheder meget hårdt. Dertil kommer, at regeringen valgte den dyreste løsning, da første fase af genåbningen blev meddelt i mandags. Eksperter præsenterede regeringen for tre mulige modeller for en genåbning. Den valgte model vil ifølge tænketanken Kraka koste et månedligt tab på 14 milliarder kroner, mens mellemløsningen ville have været fem milliarder kroner billigere uden, at den nødvendigvis havde kostet flere menneskeliv.

Annonce