Annonce
Kultur

Gymnastik: Genåbningen kommer for sent

Spangsbjerg IF får ikke gang i gymnastiksæsonen på trods af genåbningen Foto: Martin Ravn.

Esbjerg: Hvis gymnastiksæsonen 2020/21 skulle have været reddet i et eller andet omfang, skulle der have været genåbnet for den indendørs idræt langt tidligere.

Det mener formand i Spangsbjerg IF Gymnastik, Camilla Larsen:

- Nu er det for sent, vi kan ikke nå at sætte noget som helst i gang. Under normale omstændigheder ville sæsonen være slut nu efter forårsopvisningerne, og midt i marts traf vi i bestyrelsen beslutning om at lukke sæsonen ned, ligegyldigt hvad der måtte ske. Vi kunne ikke lade medlemmer og frivillige gå i uvished længere, siger Camilla Larsen.

Annonce

Enkelte hold har haft online-træning, og nogle af grand prix-holdene har trænet udendørs i perioder, men ellers har sæsonen været nærmest ikke-eksisterende.

- Vi håber selvfølgelig, at alle medlemmer og de frivillige kræfter i klubben er klar til en forhåbentlig almindelig sæson i september, hvor vi begynder igen, men vi kan ikke vide det på forhånd. I bestyrelsen har vi beslutte at give alle medlemmer en gave, som tegn på, at vi savner dem og ikke har glemt dem, siger Camilla Larsen.

Spangsbjerg IF Gymnastik har mellem 700 og 800 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce