Annonce
Billund

Gymnastik, leg og computerspil til Halløj i Hallen søndag i Magion

Der er sjov, idræt og e-sport for hele familien i Magion søndag. Arkivfoto Joan Karlsen

Grindsted: Søndag den 24. november kan hele familien få sig rørt og prøve sig selv af både i hallen og ved computeren, når GGIF-Gymnastik og Grindsted E-Sport igen arrangerer Halløj i Hallen i Magion fra kl. 10-12.

GGIF-Gymnastik har sat redskabsbaner op i hal 3, som man kan tumle på, og der vil være instruktører og hjælpetrænere til stede. Al leg foregår dog på eget ansvar.

Er man mere til E-Sport er der mulighed for at prøve sine evner af i E-sports lokalet på 1. sal, som man finder ved at tage døren ved siden af Biblioteket og følge trapperne op. Der vil være hjælpere fra E-Sport Grindsted til stede, som guider spillerne til at komme i gang – men da der er et begrænset antal pladser, vil der være tidsbegrænsning på den spilletid, man får tildelt. I pausen kan man så få sig rørt lidt i hal 3.

Det koster kun 10 kroner at deltage, og man får et mærke udleveret, som også skal bæres, når man går i E-Sports lokalet.

/HAS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Klub for yngre demente kan fortsætte

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce