Annonce
Vejen

Gymnastikforeningens store springprojekt er færdigt

Onsdag afleverede Chris Slot-Tygesen fra PE Redskaber, nummer to fra højre, springanlægget til en del af projektets arbejdsgruppe. Fra venstre er det Lars Peter Mortensen, Christoffer F. Mortensen og Kim Dall-Hansen. Foto: Dorthe Andresen
Rødding Gymnastikforenings store projekt "nye springfaciliteter" er nu afsluttet. Projektet, der har kostet 2,1 millioner kroner, skal indvies fredag den 23. august.

Rødding: Det har været godt 2½ år undervejs - det nye springanlæg i hal 1 i Rødding Centret. Et springanlæg, som Rødding Gymnastikforening har arbejdet på at skaffe penge til at få opført i stedet for det tidligere, der ikke længere var tidssvarende.

Og det var en del penge, der skulle findes, for at gymnastikforeningen kunne få opfyldt ønsket om et anlæg med to stortrampoliner og to hæve/sænke springgrave og en flytbar skillevæg, så flere hold kan være i hallen på samme tid.

Projektet har i alt kostet omkring 2,1 millioner kroner. Den største andel er betalt af Vejen Kommune, der har bidraget med en million kroner, men ellers har gymnastikforeningen selv, flere fonde og en del erhvervsdrivende også spyttet godt i projektkassen.

Annonce
De første til at prøve de nye trampoliner og springgrave, var de 90 børn, der deltog i DGI Sydvests gymnastikskole i uge 32. Foto: Martin Ravn

Aflevering af anlæg

Onsdag var det så blevet dagen, hvor Chris Slot-Tygesen fra leverandøren af springanlægget, PE Redskaber i Fole, officielt var forbi for at aflevere det færdige anlæg.

Men inden det kom så vidt med opbygningen af springanlægget, har der været en del planlægning med hensyn til gymnastikforeningens ønsker - og økonomien.

- Chris var forbi, og så havde vi en brainstorm, og han havde nogle klodser med, så vi kunne sætte det sammen, fortæller Lars Peter Mortensen, der er tidligere formand for gymnastikforeningen og medlem af den arbejdsgruppe, der har haft til opgave at føre projektet ud i livet.

Udover Lars Peter Mortensen består arbejdsgruppen af Berit Gejl Nielsen, der er næstformand i gymnastikforeningen, Christoffer F. Mortensen, der er bestyrelsesmedlem, Kim Dall-Hansen, der er instruktør, og Klaus Møbjerg Hansen, der er gymnast.

Indvielse med springkavalkade

Det nye springanlæg er blevet overdraget til Rødding Centret, der får mulighed for at tilbyde andre foreninger at leje sig ind og bruge springgrave og trampoliner.

Det er dog Rødding Gymnastikforening, der får fortrinsret til at bruge det.

Færdiggørelsen af det nye springanlæg skal naturligvis fejres, og derfor inviterer Rødding Gymnastikforening til officiel indvielse fredag den 23. august.

Indvielse foregår fra klokken 16 til 18 og byder på snoreklipning, springkavalkade med dygtige springere, ligesom der serveres lidt godt til ganen til både børn og voksne.

Efter alt det officielle vil der være fri spring og benyttelse af de nye faciliteter, og gymnastikklubben lover, at alle får mulighed for at prøve - både små og store.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Flyvestation Skrydstrup og kaserner kan huse coronasmittede

Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Annonce