x
Annonce
Billund

Gyttegård Golf Klub har to juniorhold klar til landsfinaler

U25C holdet som består af Bjarke Vinding Jensen, Anton Uldbæk Poulsen, Nicklas og Daniel Træholt, var som vindere af deres pulje direkte videre til landsfinalen. PR foto

Hejnsvig: Gyttegård Golf Klub har to hold klar til landsfinalerne i den landsdækkende Junior Holds Turnering (JHT) arrangeret af Dansk Golf Union (DGU).

Alle tre hold fra Gyttegård har spillet godt, og alle puljevindere af deres række og havde derfor kvalificeret sig til landsdelsfinalerne. U25A holdet som består af William Nielsen, Jeppe Madsen og Kasper Westerbæk Bach vandt 1. runde over Odense Eventyr. I 2. runde vandt holdet over holdet fra Aabybro efter en lige match. Holdet er dermed videre til JHT Landsfinalen.

U25C holdet som består af Bjarke Vinding Jensen, Anton Uldbæk Poulsen, Nicklas og Daniel Træholt, var som vindere af deres pulje direkte videre til landsfinalen.

U16D holdet som består af Nikolaj Østergaard, Marcus Tolvard Völcker, Magnus Westergaard Iversen var oppe mod et stærkt hold fra Vejle og tabte matchen 4-2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Annonce