Annonce
forside

Håndbold 2. division: Ansager vandt stort over Haderslev

Håndbold, 2, division, damer: Sif/Ansager - Team Haderslev KFUM 24 - 14 (14 - 9)

Den første hjemmekamp i denne sæson vandt oprykkerne fra Sif/Ansager meget sikkert. Premierekampen mod Odder på udebbane med et nederlag på ti mål var glemt.

I begyndelsen af kampen så det ud til, at Ansager ville løbe Haderslev over ende. Det stod 11-4 til hjemmeholdet på et tidspunkt.

Men i den sidste fase af 2. halvleg kom der lovlig meget spænding i kampen.

Med 3,5 minutter igen stod det 13-5. Pausestillingen var 14-9. Så på de få minutter scorede Haderslev fire gange, Ansager kun én gang.

Heldigvis kom der ro på i 2. halvleg, som hjemmeholdet også vandt.

Team Haderslev er et etableret hold, så træner Jens Ole Mathiesen er mere end tilfreds.

Han roser forsvaret for en god offensiv, men risikobetonet indsats.

Han glæder sig også over, at otte spillere scorede.

Topscorere blev Marianne Balsgaard 5, Angelica Jørgensen 4, Amalie Schultz 4, Rikke Dahl Nielsen 3 og Camilla Tradsborg 3.

Jens Ole Mathiesen hæfter sig også ved, at den tidligere ligaspiller Kelsi Fairbrother er ved at spille sig ind på holdet efter skader og barsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kan vi i det mindste få ærlig kommunikation?

Det lover simpelt hen ikke godt for regeringens troværdighed. I ni ministerier har man skiftet kommunikationschef efter valget. I syv tilfælde er der blevet ansat en kommunikationschef, der træder ind ad døren med et cv præget af tætte personlige eller politiske relationer til den socialdemokratiske minister, der netop har sat sig til rette i ministerkontoret. Der er tale om tidligere personlige rådgivere, valgkoordinatorer og politisk frivillige i valgkampe. Det er dog et tilfælde, insisterer regeringen. Et helt ufatteligt tilfælde, fristes man til at tilføje. Alt er gået rigtigt til. De bedste er valgt, i hvert eneste tilfælde. Og ministrene har overhovedet ikke blandet sig. Hedder det sig. I Danmark er embedsmandskorpset ikke politisk udpegede. Der er godt nok en tendens til, at politikere omgiver sig med flere og flere rådgivere, men kommunikationschefer i ministerier er ikke rådgivere. De er embedsmænd, de arbejder for staten og dermed for borgerne. De får løn af statskassen. De er ikke socialdemokrater eller noget andet - de er upolitiske. Det er derfor, at ansættelserne af de syv kommunikationschefer stikker sådan ud. Det er derfor oppositionen - ført an af Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i en stadig mere og mere kontant retorik insisterer på at få svar fra ministrene på spørgsmålet: Er alt gået rigtigt til? Man forstår den stigende irritation, som bortforklaringerne fortsætter. Det er en dybt beklagelig udvikling. Det er muligt, at politikere har brug for mere og mere politisk rådgivning, og derfor har behov for politiske rådgivere. I så fald er det rådgivere, de skal ansætte, og det skal selvfølgelig ske transparent for alverden. Stå ved det, tag det efterfølgende politiske slagsmål i Folketinget, for ærligt talt vil det være en kamp, der er til at klare. Uanset hvad der siges lige nu på tværs af folketingssalen, vil den næste regering formentlig ansætte endnu flere politiske rådgivere, end denne har gjort. Sådan er trenden. Men vær dog ærlig. Drop skuespillet. Hellere politisk udvalgte kommunikationschefer end fordækte udnævnelser, der skaber tvivl om afsenderen på de budskaber, som vil komme ud af samtlige ministerier de kommende år.

Annonce