Annonce
forside

Håndbold: Ansagers kvinder starter året ud med en storsejr

Sif Ansager er tilbage. Billedet er fra en kamp mod Team Helle. Arkivfoto: Christer Holte

Ansager: Lørdag vandt Sif-Ansagers 2. divisions damer årets første kamp på overlegen vis, da de besejrede ligaens bundprop, Team Haderslev KFUM, med 16-28 på udebane i det sønderjyske.

Sif-Ansager kom hurtigt foran med fire mål og holdt effektivt Haderslevs kvinder fra at score. I første halvleg blev der kun lukket 6 mål ind.

- Pigerne leverede en koncentreret indsats, hvor vi især var stærke i forsvaret, og målmand Marie Held stod utroligt godt, siger træner Jens Ole Mathiesen.

Jens Ole Mathiesen er glad for, at pigerne fortsat spiller i 2. division, og at de, på trods af den seneste uges begivenheder, stadig er i stand til at spille upåvirket.

- Vi vil gerne fokusere på håndbolden og lægge de uoverensstemmelser, der har været, bag os. Vi vil viske tavlen ren, starte på en frisk og spille noget håndbold. Det er det, byens borgere har vist, at de vil have, siger Jens Ole Mathiesen.

Ansager spiller sin næste kamp søndag den 14. januar i Skovlund/Ansager-Hallen, hvor holdet møder Nyborg.

Håndbold 2. division, damer, pulje 2: Team Haderslev KFUM - Sif/Ansager 16-28 (6-11)

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Billund

Ansættelsesstop i resten af 2019: Alle områder rammes i Billund Kommune

Annonce