Annonce
Sport

Håndboldherrerne måtte kæmpe for sejren

GGIF's håndboldherrer måtte arbejde hårdt for sejren, da de i weekenden var på besøg i Århus. Det lykkedes dog at få en sejr på 28-24 med hjem til Grindsted. Arkivfoto: Martin Ravn
Grindsted GIF's håndboldherrer i 2. division var gennem store dele af opgøret mod AGF bagud. Til slut kunne Grindsted dog trække fra og tage to vigtige point med hjem.

Grindsted: Der måtte søndag eftermiddag arbejdes hårdt i samtlige 60 minutter, før Grindsted GIF's håndboldherrer kunne sætte yderligere to point ind på kontoen og konsolidere positionen som førerhold i 2. division. Efter en tæt og hård kamp vandt Grindsted til slut med cifrene 28-24.

Det var hjemmeholdet fra Smilets By, der kom bedst i gang med kampen, og hvis det ikke havde været for et par solide redninger fra Grindsted-målmand Christian Wetche, kunne Grindsted allerede tidligt i kampen være kommet slemt bagud.

Århusianernes føring blev dog aldrig større end tre mål, og efterhånden som 1. halvleg skred frem, kom Grindsted bedre med og fik lukket hullet, så stillingen ved pausen var uafgjort 13-13.

Annonce

Grindsteds målscorere

Daniel Jørgensen - 12 mål.

Frederik Nielsen - 5 mål.

Jacob Pedersen - 4 mål.

Rolf Ravn - 3 mål.

Emil Larsen - 1 mål.

Hjalmar Andersen - 1 mål.

Bjarke Nybo - 1 mål.

Hård tilkæmpet sejr

Også efter pausen var det jævnbyrdigt, men Grindsted-spillerne blev bedre til at udnytte chancerne, og det ødelagde AGF's gode kontraer. Selvom spillet ikke var så flydende, som man kunne ønske sig, kunne Grindsted stille og roligt arbejde en føring op og til slut trække fra og vinde med fire kasser.

- AGF blev en nøjagtig så svær modstander, som vi forventede. Vi virkede i hele første halvleg som om, at tankerne om konsekvensen af et nederlag totalt overskyggede betydningen af at vinde. Heldigvis blev der trods dette kæmpe hårdt af alle, og det var godt at se, at vi viste god moral selvom, vi var nede med et par mål, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

I GGIF's næste tre kampe venter de tre hold, der ligger og jagter Grindsted i stillingen. Næste kamp er torsdag den 20. februar, hvor GOG kommer på besøg i Lynghallen.

Anden sejr i træk til pigerne

Klubbens kvindehold kæmper en hård kamp i bunden af 3. division. Søndag gav en meget vigtig sejr i bundkampen mod Oddense-Otting, hvilket var holdets anden sejr i træk. Dermed kunne Grindsted spille sig væk fra sidstepladsen i rækken.

Holdets næste hjemmekamp er 4. marts, hvor NSK fra Holstebro-egnen kommer på besøg i Magion til et vaskeægte bundbrag.

Redaktionen bringer i samarbejde med GGIF dette referat, som er skrevet af klubben selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Sydjylland For abonnenter

Retten i Kolding er i fuldt gear igen: Alligevel risikerer flere at skulle vente et år på ny retssag

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce