Annonce
Kolding

Håndboldklub er truet af lukning: Det går ikke kun ud over børnene

Dorthe Thomsen (midten) værner om Vamdrup IF Håndbold. Hendes børn, Naya på 10 år (tv.) og Milo på 5 år (th.), spiller selv håndbold i klubben. Det samme gør storebror Noah på 13. Foto: Morten Høeberg Mortensen
Vamdrup IF Håndbold er lukningstruet, da for få har meldt sig til bestyrelsen. Hvis ingen andre melder sig, så gør håndbold-mor, Dorthe Thomsen, det selv. Alt andet ville være en skam for lokalsamfundet.

Vamdrup: - Det her går ikke kun ud over børnene i klubben. Det går også ud over byens to skoler, som håndboldklubben arbejder sammen med. Vamdrup IF Håndbold arrangerer så mange gode tiltag for unge såvel som voksne, så det ville være en skam ikke at have de tiltag i lokalområdet.

Sådan siger Dorthe Thomsen, der har tre børn, som alle spiller håndbold i Vamdrup IF. Vamdrup IF Håndbold er truet af lukning efter sidste uges generalforsamling, hvor det ikke lykkedes at samle en ny bestyrelse. Derfor har klubben indkaldt til ekstraordinær generalforsamling torsdag, hvor de håber på at finde det ene medlem, som bestyrelsen har brug for for at sikre klubbens overlevelse.

Annonce
Det bliver afgjort torsdag aften, om der stadig vil blive spillet håndbold. Arkivfoto: André Thorup

Et ekstra skridt

Dorthe Thomsen er desuden holdleder for et u-11 hold og står for at opdatere klubbens hjemmeside. Ifølge hende vil det være trist for byen, hvis klubben er nødt til at lukke. Hun mener, at Vamdrup IF Håndbold sikrer, at børnene har et sted at mødes med vennerne, og at de har mulighed for at få motion på en måde, som motiverer dem. Af disse grunde håber Dorthe Thomsen, at klubben fortsat vil eksistere i fremtiden.

Dorthe Thomsen opfordrer til, at man møder op til den ekstraordinære generalforsamling og gør en indsats for at holde klubben i live.

- Mit håb er, at nogle vil tage et ekstra skridt for klubben. Vamdrup IF Håndbold er et rigtigt godt sted at være for vores børn, og det håber jeg, at det kan blive ved med at være, siger hun.

Mange engagerede ildsjæle

På trods af at klubben er lukningstruet, forholder Dorthe Thomsen sig dog optimistisk. Klubben har så mange engagerede ildsjæle, at hun tror på, at nogen vil melde sig til bestyrelsen. I yderste konsekvens vil Dorthe Thomsen selv overveje at melde sig, hvis det er det, der skal til for at redde klubben.

- Vi er flere som har meddelt, at hvis absolut ingen andre melder sig, så skal vi nok gøre det. Det bliver vi nødt til, siger Dorthe Thomsen.

Forældre og seniorspiller indkaldes til informationsmøde torsdag den 10. oktober klokken 19.00. Derefter starter den ekstraordinære generalforsamling omkring klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce