Annonce
Esbjerg

Håndboldklub ”spinner” millioner på event

Fra sidste års spinning-event, hvor borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) deltog på sin 44 års fødselsdag og kørte 134.250 kroner ind til Ribe-Esbjerg HH’s klubkasse. Til højre aftenens vinder, Johnny Nim, som takket være talrige sponsorer alene cyklede 1.493.529 kroner ind til håndboldklubben. Arkivfoto: John Randeris
Håndboldklubben regner igen med at tjene over tre millioner kroner på event fredag den 21. februar i Carlsberg Loungen.

Esbjerg: Gennem flere år har Ribe-Esbjerg HH haft kæmpe succes med sin Skjern Bank spinning Grandprix som optakt til en vigtig kamp i ligaen. Sådan bliver det også i år, hvor arrangementet bliver holdt fredag den 21. februar i Carlsberg Loungen. Det sker før mødet med lokalrivalerne fra Kolding IF i Blue Water Dokken.

- Sidste år fandt arrangementet sted onsdag den 27. marts før kampen mod Skjern, hvor en snes ryttere trådte så kraftigt i pedalerne, at det indbragte klubben over tre millioner kroner. Helt nøjagtigt gav det 3.023.556 kroner til klubkassen, hvilket er en slags uofficiel dansk rekord for sådan et arrangement, fortæller bestyrelsesmedlem i Ribe-Esbjerg HH, Johnny Nim.

Han håber og forventer et lidt bedre resultat i år og vil selv gøre alt for at forbedre sidste års tal. I 2019 cyklede Johnny Nim alene 1.493.529 kroner ind til den arrangerende klub takket være en alenlang liste af sponsorer.

Annonce

Borgmesteren bidrog også

Også Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen (V) var med til at køre mange penge hjem – og så oven i købet på sin 44 års fødselsdag. Her leverede byens førstemand en flot præstation, idet han tilbagelagde 51,3 kilometer på spinning-cyklen og bidrog med 134.250 kroner til REHH’s klubkasse.

Malermester Sven Klinkert var den deltager, som kørte længst med hele 55,6 kilometer på en time. Det gav 73.000 kroner til Ribe-Esbjerg HH.

Både Johnny Nim, Jesper Frost Rasmussen og Sven Klinkert er blandt deltagerne igen i dette års udgave, hvor der atter er fine præmier til aftenens vindere. Førstepræmien er et rejsegavekort på 10.000 fra Primo Tours, andenpræmien en cykel til 8.000 fra Ribe Cykellager og tredjepræmien en cykel fra Ribe Cykellager til 7.000 kroner. Blandt de øvrige ryttere er Allan Vad fra Skjern Bank, Jesper Nielsen, NemByg, formanden for Ribe-Esbjerg HH, Holger Refslund, advokatfirmaet Dahl, Claus Pedersen, Sønderjysk Forsikring og Michael Nørgaard, Nørgaard Anlæg,

Ikke færre end 1.279 deltog i VIP-arrangementet før kampen og noget lignende vil man kunne opleve fredag den 21. februar før en kamp, som kan få stor betydning for, om Ribe-Esbjerg HH kommer i slutspillet. I sidste sæson glippede det, fordi SønderjyskE udlignede i de sidste sekunder i kampen mod Team Tvis Holstebro, og dermed gik pladsen til sønderjyderne på bekostning af Ribe-Esbjerg HH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Støjplagede borgere raser over kampfly som aldrig før: Klager er næsten tredoblet på et år

Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Annonce