Annonce
Vejen

Håndboldtræningen rykker udendørs

Selvom håndboldtræning er sjovest indendørs i en hal, kan der sagtens være sjov og spændende træning i en ny lethal ved Vejen Idrætscenter. Privatfoto
De nye regler om, at man gerne må samles 25 udendørs til aktiviteter, betyder, at Vejen Håndboldklub har planer om at flytte træningen til en ny lethal ved Vejen Idrætscenter.

Håndbold: - Det er med længe ventet glæde, at vi nu kan tilbyde vores medlemmer igen at spille håndbold.

Sådan lyder det fra Klaus Thomsen, formand for Vejen Håndboldklub, i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

- Det bliver ikke en helt optimal løsning for en indendørs sport som håndbold, men i samarbejde med Vejen Idrætscenter har vi fundet de bedste mulige løsninger. Med en åbning for udendørs aktivitet for op til 25 personer, har vi i Vejen Håndboldklub hurtigt samlet bolden op for at se, hvad vi kan tilbyde vores medlemmer.

For selvom håndbold nu en gang er sjovest i en håndboldhal, så kan klubben benytte en ny lethal ved Vejen Idrætscenter, hvor der kan opstilles to håndboldmål. Det giver mulighed for igen at kaste med en håndbold.


Det bliver ikke en helt optimal løsning for en indendørs sport som håndbold, men i samarbejde med Vejen Idrætscenter har vi fundet de bedste mulige løsninger. Med en åbning for udendørs aktivitet for op til 25 personer, har vi i Vejen Håndboldklub hurtigt samlet bolden op for at se, hvad vi kan tilbyde vores medlemmer.

Klaus Thomsen, formand, Vejen Håndboldklub


- Snart bliver det forhåbentlig varmere i vejret, og så kan vi også anvende beachbanen, og der opkridtes en græsbane, fortæller Klaus Thomsen.

Hvorvidt der bliver mulighed for at spille kampe igen, er endnu usikkert.

- Her afventer vi beslutning fra sundhedsmyndighederne og DHF. Efter nedlukning af skoler og foreningsidræt har vi mange børn og unge, der savner deres kammerater og at spille håndbold igen. Vores dygtige trænere savner deres spillere og er nu i gang med at planlægge træningen de kommende uger under disse nye rammer, siger Klaus Thomsen og tilføjer:

- Vi glæder os til at få gang i håndbolden igen og håber selvfølgelig på yderligere åbning, så vi kan komme i hallen igen, hvor det nu engang er sjovest at spille håndbold. Vi overholder selvfølgelig alle regler og sørger for, at der er håndsprit til stede.

På www.vejenhk.dk eller Vejen Håndboldklubs hjemmeside kan man finde mere information om træningstider med mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Her er anklageskriftet fra slumlejren: Kurt Beier scorede over fire millioner på slaveløn til udenlandske chauffører

Sydjylland For abonnenter

Regeringen vil tvinge tyske præster til at oversætte deres prædikener: - Det ville være en disrespekt uden lige

Annonce