Annonce
Trekantområdet

Håndsprit-lagre fyldes op:  - Vi fik købt godt ind, før det for alvor gik løs

Der er håndsprit stillet op ved blandt andet indgangen til Sundhedshuset, hvor lægefunktionerne stadig er i gang. Håndsprit fra andre kommunale institutioner er blevet samlet ind, så det kan udnyttes, hvor der i øjeblikket er størst behov i ældreplejen og på bosteder. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Lukkede institutioner og skoler har ikke behov for håndsprit, så det samles sammen og fordeles. Sprit er endnu ingen mangelvare i Fredericia Kommune.
Annonce

Fredericia: Halvanden kasse med håndsprit forladt i en kontorgang på Rådhuset gør nu gavn på et plejehjem, hvor behovet for at spritte af er stort i disse uger.

- Jeg var en tur gennem Rådhuset og så kassen med håndsprit. Den snuppede jeg straks, for de skal selvfølgelig ud, hvor der er behov lige nu. Vi samler alt ind fra de steder, hvor vi nu har lukket ned, siger Yelva Bjørnholdt Jensen, koncerndirektør for voksen- og ældreområdet i Fredericia Kommune.

Hun vurderer, at lagrene er pænt fyldt op rundt omkring, både med håndsprit og andre værnemidler.

- Vi fik købt godt ind, før det for alvor gik løs, men vi er selvfølgelig hele tiden opmærksomme på, om vi kan følge med, siger Yelva Bjørnholdt.

Skoler, daginstitutioner og alle øvrige nedlukkede kommunale arbejdspladser skulle nu gerne være støvsuget for værnemidler, som leveres ud, hvor de skal bruges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Annonce