Annonce
Tønder

Håndværkere på vej: Svømmehal lukkes på grund af renovering

Tønder Sport og Fritidscenter lukker for svømmehallen gennem august. Arkivfoto: Søren Gylling
At drive en svømmehal kræver en del vedligeholdelse, og det er grunden til, at Tønder Sport og Fritidscenter gennem august lukker svømmehallen.

TØNDER: Tønder Sport og Fritidscenter er godt på vej til at tage hul på et nyt kapitel i den femårsplan, som er lagt for svømmehallens vedligeholdelse.

Årets arbejde fordeler sig på omklædningsrummene, saunaerne og hallens vandrutsjebane, og derfor er svømmehallen lukket fra uge 31 til 35.

- Vi skal have lavet nye lofter og ny belysning i omklædningen, ligesom vi renoverer vandrutsjebanen og saunaerne. Det hele er en del af vores femårsplan, og det her skal blandt andet gøre det nemmere for os at holde saunaerne rene, så som bademester glæder jeg mig til at kunne byde velkommen på den anden side af det her, lyder det fra bademester Lone Madsen.

Samtidig er sommeren lig med lavsæson for svømmehallen, og derfor faldt valget på august, forklarer hun.

- August er valgt som tidspunkt, fordi hverken skoler eller foreninger rigtigt bruger svømmehallen her. Det er så at sige det tidspunkt, hvor det generer færrest, men det er klart, at vi ikke kan holde offentligt åbent i den her periode heller. Det mest optimale ville være juli, men der er det svært at få håndværkere - så vi måtte vælge det her.

Annonce

- Det hele er en del af vores femårsplan, og det her skal blandt andet gøre det nemmere for os at holde saunaerne rene, så som bademester glæder jeg mig til at kunne byde velkommen på den anden side af det her.

Lone Madsen, bademester i Tønder Sport og Fritidscenter

Skal stå færdigt til stævne

Men kalenderen er omvendt også spændt op. Det hele forventes at stå færdigt i uge 35, og i samme uge er hallen vært for et handicapstævne. Med andre ord, så skal det kunne klares indenfor tiden, og det regner Lone Madsen da også med.

- Vi skal kunne nå det indenfor tiden, for vi har et handicapstævne i starten af uge 35. Vi regner med, at det er klart i uge 34, og at vi så kan finpudse det sidste inden stævnet begynder, siger hun og tilføjer.

- Der er dog én ting, vi ikke kan lave færdigt for nu. Vi skal have nye skabslåger og -låse i omklædningsrummene, men vi har ikke kunnet nå at få lågerne hjem til tiden. De kommer på plads senere, men vi glæder os til at kunne åbne op for det hele.

Næste trin i femårsplanen kommer i sommeren 2020. Her er det planen, at man vil renovere svømmehallens store bassin, som skal have ny folie, og samtidig vil man også male hallen indvendigt. Prisen på årets renoveringsarbejde er lige under 900.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce