Annonce
Kolding

Håndværkere varetægtsfængslet for voldsomme sexovergreb på mandlig arbejdskollega

To håndværkere er sigtet for sexovergreb mod en mandlig arbejdskollega. Foto: Jonas Brønd Nielsen

To mænd på 24 og 30 år er sigtet for at have forulempet en nu 19-årig mandlig arbejdskollega flere gange i løbet af 2016. Ifølge sigtelsen holdt mændene den forurettede og stak et kosteskaft op i endetarmen på ham.

Opdateret med resultatet af grundlovsforhøret.

Kolding: To håndværkere fra Kolding er sigtet for i løbet af 2016 at have udøvet voldsomme sexovergreb på en mandlig arbejdskollega.

De to sigtede blev torsdag varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør ved Retten i Kolding.

Ifølge sigtelsen, som blev læst op af anklageren, har de to mænd fra 10. marts til 15. september 2016 forulempet en nu 19-årig mand groft.

Ifølge det første af fem forhold har mændene 10. marts 2016 i fællesskab overtrådt straffelovens paragraf om voldtægt ved at have udført "anden kønslig omgang end samleje med tvang." Ifølge sigtelsen foregik det på en byggeplads, hvor den 24-årige væltede den forurettede omkuld og satte sig på ham, hvorefter den 30-årige pressede et kosteskaft op i endetarmen på den forurettede, selvom han skreg og bad dem om at lade være.

Der er ifølge sigtelsen tale om i alt syv overgreb, som angiveligt har fundet sted på forskellige byggepladser, blandt andet i Horsens og i Odense, samt på firmaets lager i Kolding.

Annonce

Sigtet

To mænd på henholdsvis 24 og 30 år blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger efter et fire timer langt grundlovsforhør ved Retten i Kolding. De er sigtet for overtrædelse af voldtægtsparagraffen ved i syv tilfælde i løbet af 2016 at have forulempet en mandlig arbejdskollega, blandt andet ved at stikke et kosteskaft op i endetarmen på ham.De to mænd blev begge anholdt torsdag morgen.

Filmet med mobiltelefon

Andet forhold handler om tre lignende tilfælde, som angiveligt er foregået fra maj til juni måned i 2016 i Horsens.

Det tredje forhold er ifølge sigtelsen foregået på firmaets lager i Kolding i august sidste år. Her var det angiveligt igen den 24-årige, der satte sig på den forurettede, mens den 30-årige klippede hul i den forurettedes arbejdsbukser og pressede en tømrerblyant op i endetarmen på ham.

Det fjerde forhold er ifølge sigtelsen foregået på en byggeplads i Odense i september sidste år. Her ligner overgrebet ifølge sigtelsen de andre.

Det femte forhold skiller sig ud ved, at der ifølge sigtelsen var to medgerningsmænd. Det foregik angiveligt på en byggeplads i Odense, hvor den forurettede fik bundet et reb om benene og fik presset et kosteskaft op i endetarmen. Ifølge sigtelsen blev dette filmet af en af medgerningsmændene.

De to sigtede nægter sig skyldige.

Efter oplæsningen af sigtelsen anmodede anklageren om, at dørene blev lukket af hensyn til efterforskningen, fordi politiet endnu ikke har fået fat i de to medgerningsmænd. Dommeren efterkom anmodningen og lukkede dørene.

Efter fire timer afsagde dommeren sin kendelse og besluttede at varetægtsfængsle de to mænd i fire uger med henvisning til, at de på fri fod kan vanskeliggøre politiets efterforskning. De sigtede har kæret kendelsen til landsretten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce