Annonce
Tønder

Håndværkerforening tager en pause fra uddannelsesmesse

Tommy Nissen fortæller om hvorfor håndværkerforeningen har fravalgt årets uddannelsesmesse. Arkivfoto: Cecilie Spottog Petersen
Tidligere har Tønder Håndværkerforening været med på den store uddannelsesmesse, men har i år ikke meldt sig til. Det er der flere grunde til, men faktisk har foreningen allerede fortrudt.

Tønder: Når der i denne uge bliver holdt en stor uddannelsesmesse i Tønder for adskillige hundrede elever og med 68 tilmeldte stande, er Tønder Håndværkerforening fraværende.

De seneste år har foreningen ellers været repræsenteret med en stand – hvor bestyrelsen har stået. De år har foreningens medlemmer fået buddet om at deltage på standen.

- Det har der aldrig være interessere for, så det har altid været bestyrelsen, der bare stod dernede, fortæller Tommy Nissen, der er formand for håndværkerforeningen.

- I år har vi så bare valgt at sige nej tak, fordi vi valgte at sige, at det er op til hvert enkelt medlem, om de ønsker at have en stand dernede, fortæller han.

Udover at foreningen ville lade det være op til de enkelte håndværkere, om de vil deltage, er der også en anden grund til fraværet.

- Vi synes lidt, vi har spildt tiden ved at stå dernede de andre år, fortæller formanden.

Hans oplevelse har været, at eleverne, der er kommet forbi standen, ikke har virket særligt interesserede.

Formanden kunne godt tænke sig unge var nødt til at besøge nogle af de stande, som interesserede dem.

Annonce

Har fortrudt

Tommy Nissen har bidt mærke i, at messen er udvidet, og han oplever, at tingene bliver gjort anderledes.

- Så et eller andet sted så har vi nok fortrudt lidt, at vi har sagt nej. Vi drøftede det så sent som sidste uge, men tiden er løbet fra os. Vi kunne ikke nå at få noget stablet på benene. Jeg vil næsten sige med 100 procents sikkerhed, at vi er med næste gang igen, forklarer han.

Årets messe, der finder sted onsdag i Tønder Sport- og Fritidscenter, har deltagelse af elever fra både 8., 9. og 10. klasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce