Annonce
Sydjylland

Hår i fryseren og beskidt svømmepøl: Tidligere dømt par anklages for snyd med sommerhusudlejning

Et par fra Ansager, der tidligere er blevet dømt for ulovlig udlejning af sommerhuse, udlejer et sommerhus, der ikke lever op til den lovede standard. Det er ikke sommerhuset på billedet. Arkivfoto: Lars Aarø/Scanpix

Et par fra Ansager, der tidligere er blevet dømt for ulovlig udlejning af sommerhuse, har udleje et sommerhus, der ikke lever op til, hvad de lover. Det fortæller to familier, der har lejet sommerhuset.

Annonce

Anklager: Et par fra Ansager, der tidligere er dømt for ulovlig udlejning af sommerhuse, anklages nu for at have udlejet et sommerhus under falske forudsætninger. Denne gang beskyldes de for at have udlejet et sommerhus i Blåvand, som ikke levede op til det, de lovede.

Sommerhuset blev af deres svigersøn slået op i Facebook-grupper for udlejning af sommerhuse med billeder fra EDC, hvor sommerhuset er sat til salg.

Sommerhuset stod til at skulle udlejes i uge 28, 29 og 30, og billederne viser et rent og lyst sommerhus med svømmepøl og spa. De to familier, der lejede sommerhuset i uge 29 og 30, påstår at have fået et markant anderledes sommerhus, end de var blevet lovet.

- Vi lejer ofte sommerhuse, og vi har aldrig oplevet noget lignende, siger Michael Hansen, der sammen med Jeannie Gustafsson og parrets tre børn lejede sommerhuset i uge 29.

Blandt de mange anklager fra familien lyder det, at der spabadet og opvaskemaskinen ikke fungerede, at svømmepølen først kunne benyttes efter en professionel rengøring, og at hele huset var beskidt og fyldt med hundehår.

Den anden familie vil ikke stå frem med navn, men de har sendt billeder af sommerhuset til JydskeVestkysten, som viser forholdene i huset. Avisen kan ikke vise billederne, da de er taget på privat grund.

Parret fra Ansager, der udlejer sommerhusene, afviser alle anklagerne, men ønsker ikke at udtale sig til avisen.

Annonce

Tidligere dømt

Parret fra Ansager er tre gange tidligere blevet dømt for at udleje for mange sommerhuse. Det er højst tilladt at udleje to sommerhuse, hvis ikke man har tilladelse til at udleje flere. Det havde parret ikke.

Den seneste dom var i 2017, hvor de fik en millionbøde. I år 2000 og 2005 fik de en dom for det samme, og her fik de ligeledes bøder. De sagde dengang i retten, at de havde handlet i god tro.

Parret har tilsyneladende skilt sig af med de fleste af sommerhusene og ejer nu kun fire, hvoraf to bliver udlejet. Heraf er det ene altså i så ringe stand, at mindst to familier føler sig snydt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce