Annonce
Esbjerg

Hård kamp i vinbranchen: Vinhandler erklæret konkurs

Arkivfoto: Michael Svenningsen/ Ritzau Scanpix

Scandinavian Wine er erklæret konkurs. Ejer Kaj Kristensen forventer, at han kan drive en form for virksomhed i Sædding i Esbjerg videre.

Annonce

Esbjerg: Vinbranchen i Esbjerg oplever store omvæltninger. Vinfirmaet Scandinavian Wine i Sædding er ifølge Statstidende ophørt den 7. februar efter en konkurs. Det sker samtidig med, at en af byens store importører og forhandlere af vin, Vinhuset Top Wine, åbner en filial i Esbjergs centrum i form af en specialbutik i vinhandler Bo Aakjærs tidligere lokaler. Aakjærs gik konkurs kort før jul.

Ejeren af virksomheden Scandinavian Wine oplyste fredag, at firmaet var gået i betalingsstandsning, men Skifteretten i Esbjerg fastslår, at der er tale om, at firmaet af skifteretten er erklæret konkurs torsdag den 7. februar.

Dermed er firmaet, der betegnes som en engrosvirksomhed, ophørt og kan ikke sælge vin længere, og ejeren kan heller ikke med det ophørte selskab drive forretning.

- Jeg regner med at få sagen løst, så jeg kan drive Scandinavian Wine videre, sagde Kaj Kristensen til JydskeVestkysten om forretningen, der har haft adresse Tømrervej 10 i Sædding. Firmaet har haft et stort internetsalg. Hvordan firmaet kan drives videre, ønsker Kaj Kristensen ikke at oplyse yderligere om.

Scandinavian Wine var ejet af Kaj Kristensen, der har været i branchen siden 2007. Firmaet opererede også under navnet Scandinavian Wineimport.

VINFORHANDLERE I sÆDDING

Det ophærte Scandinavian Wine havde til huse på Tømrervej 10.Vinhuset Top Wine har en stor lagerhal og butiksudsalg på Malervej 8.

AndrupVin.dk ligger Håndværkervej 2 ud til store p-plads ved siden af Jem & Fix og tankstationen Oil.

Annonce

Flere præmier

Scandinavian Wine satsede på et sortiment af vine og specialiteter, og dets vine var præmieret i flere vinmagasiner og ved konkurrencer.

Ligesom det hastigt voksende import- og salgsfirma, Vinhuset Top Wine, satsede Scandinavian Wine på salg til hoteller, restauranter og specialbutikker.

Scandinavian Wine havde til huse på Tømrervej, mens Vinhuset Top Wine har en stor lagerhal og butiksudsalg på Malervej. AndrupVin.dk ligger ved den store p-plads ved siden af Jem & Fix og tankstationen Oil i det nordvestlige Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce