Annonce
Kolding

Hårdt kæmpende KoldingQ slået i semifinalen

Laura
Efter en tæt kamp mod Thy/Thisted måtte KoldingQ dog se sig slået. Kampen bød på en del nærkampe og gode chancer for begge hold. KoldingQ fik dog ikke udnyttet deres chancer og blev slået med resultatet 0-1.
Annonce

Der var store forventninger, da KoldingQ skulle møde FC Thy/Thisted på hjemmebane i semifinalen i Sydbank Kvindepokalen. Kolding vandt opgøret mod Thy/Thisted i forrige weekend, så der var god tro i truppen om en mulig finaleplads. En regnfyldt semifinale med masser af intensitet og nærkampe endte i et nederlag til KoldingQ på 0-1, og er dermed ude af Sydbank Kvindepokal.

KoldingQ kom skidt fra start, hvor de inkasseret tidligt i opgøret. Thy/Thisted kunne med en god aflevering på tværs af Kolding feltet finde Rikke Dybdahl, som let kunne prikke bolden ind i målet til en tidlig føring på 0-1. KoldingQ fik sig dog spillet sig mere ind i kampen, men angrebene fra kanten skabte problemer for Kolding forsvaret. Thy/Thisted spillede en aggressiv kamp, hvor der blev lavet en del frispark, som forstyrrede KoldingQ's opspil. En hårdt kæmpet og intens første halvleg sluttede 1-0 til gæsterne fra Thy/Thisted.

KoldingQ startede anden halvleg væsentligt bedre og satte modstanderen under pres med flere gode chancer, hvor specielt kanterne kom mere i spil. Kolding havde flere store chancer, hvor der var op til flere muligheder for at score det udlignende mål. Afslutningerne blev enten reddet på stregen, eller manglede præcision til en scoring.

Anders Jensen, Cheftræner for KoldingQ, udtalte følgende efter kampen.

-   Jeg sagde til dem i pausen, at vi skal turde spille med dem, og det gør vi også i anden halvleg også viser vi, hvor godt et fodboldhold vi er desværre var det ikke nok i dag.

Sydbank Kvindepokalfinalen skal spilles mellem FC Thy/Thisted og FC Nordsjælland. KoldingQ's næste kamp bliver efter sommerpausen i den nye sæson med Brøndby d. 8/8.

- Vi skal lige puste ud, vi har haft en intens juni måned, hvor vi har spillet seks kampe med et helt nyt set up. Jeg er helt ny træner og træner teamet er helt nyt, så pigerne er blevet øset med en masse nye ting. Jeg er fuldt ud tilfreds med den sæson vi er blevet færdig med.  Udtalte Anders Jensen om den nye sæson.

Kampen

KoldingQ - FC Thy/Thisted 0-1 (0-1)

Målscorer: Rikke Dybdahl (5.),

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce