Annonce
Vejen

Hårdt kvæstet cyklist blev hentet med helikopter

Det var her i vejkrydset Knudevejen/H C Andersens Allé i Vejen, færdselsuheldet skete. Foto: Google Streetview
En 59-årig mandlig cyklist blev alvorligt kvæstet på Knudevejen i Vejen, da han onsdag aften svingede til venstre og direkte ind i siden af en bagfra kørende bil.
Annonce

Vejen: Onsdag aften klokken 21.43 skete der et alvorligt færdselsuheld i vejkrydset Knudevejen/H. C. Andersens Allé i Vejen.

Noget tyder på, at en cyklist glemte at se sig tilbage, da han uden videre svingede til venstre ad H. C Andersens Allé. En bagfra kørende bilist var kort forinden meget opmærksom på cyklistens færden. Men i samme øjeblik, som bilisten fortsatte sin kørsel venstre om cyklisten, drejede cyklisten uden videre til venstre og ramte så hårdt ind i siden af den passerende bil, at han bragede i asfalten og blev slået bevidstløs. En ambulance blev tilkaldt, og her viste det sig at cyklisten var kommet så alvorligt til skade, at en helikopter blev tilkaldt. Den kvæstede cyklist blev herefter fløjet til behandling på Odense Unisversitetshospital.

Torsdag formiddag havde politiet endnu ikke fået nogen tilbagemelding fra hospitalet om cyklistens tilstand.

- Bilinspektøren har efterfølgende undersøgt ulykkesstedet, og først når resultatet af undersøgelsen forligger, vil man kunne tage stilling til skyldsspørgsmålet, siger vicepolitikommissær ved Syd- Og Sønderjyllands Politi Poul Steffensen.

Den tilskadekomne cyklist er en 59-årig mand fra lokalområdet. Bilen blev ført af en 70-årig kvinde fra lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Der er brug for taxa i Varde

Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Annonce