Annonce
Tønder

Hårdt kvæstet cyklist: Hævekort kan måske afsløre hans identitet

Det er stadig ikke lykkedes politiet at identificere den cyklist, der fredag aften kom slemt til skade, da han blev ramt af en bil ved Agerskov. Foto: Local Eyes
Annonce

Agerskov: Et udenlandsk hævekort. Det kan måske hjælpe Syd- og Sønderjyllands Politi med at opklare, hvem den mandlige cyklist er, som fredag aften blev alvorligt kvæstet, efter han blev ramt af en bil på Bovvej i Agerskov.

En efterlysning har indtil videre ikke givet nogen spor at gå efter, selv om politiet i løbet af lørdagen fik et par henvendelser.

- Det er folk, der har overhalet ham, inden han blev påkørt, og de fortæller, at han havde lys på, forklarer vagtchef Erik Lindholdt.

På hævekortet, der er fundet på manden, der vurderes til at være et sted mellem 50 og 60 år, står et danskklingende navn, men vagtchefen vurderer, at han formentlig ikke bor i landet:

- Han har muligvis krydset grænsen på et tidspunkt, og fordi det er et udenlandsk hævekort, kan vi ikke komme videre med det, før det er hverdag igen.

Cyklisten kørte i nordlig retning, da han blev ramt af bilen, hvis fører tilsyneladende overså ham på den mørke landevej. Han var iført cykeltøj og havde et telt og et liggeunderlag med sig.

Hvis man ved, hvem manden er, bedes man kontakte politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce