Annonce
Team Esbjerg

Hårdt slid betaler sig: Nu får Team Esbjergs Annette Jensen endelig belønningen

Anette Jensen knytter næven, og det gør hun med god grund. Hun spillede en rigtig fin kamp, da Team Esbjerg vandt 33-23 over København Håndbold og nu har direkte kurs mod en DM-semifinale. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Team Esbjerg-playmakeren har kæmpet med at finde sit topniveau i denne sæson, og hun derfor tilbragt meget tid på bænken. I onsdagens slutspilskamp mod København, som Team Esbjerg vandt 33-23, fik Annette Jensen chancen fra start - og den greb hun.

Håndbold: Det betaler sig at blive ved med at hænge i og gøre sit bedste hver evig eneste gang.

Gør man det, kommer belønningen på et tidspunkt.

Det kan Team Esbjergs Annette Jensen skrive under på.

I store dele af denne sæson har kun kæmpet for at komme 100 procent tilbage efter en korsbåndsskade, og hun har fightet indædt for at finde tilbage til sit tidligere niveau.

Det har det til tider knebet en smule med - og så sidder man altså for det meste på bænken, når man spiller i Team Esbjerg, hvor der to rigtig dygtige spillere til hver eneste plads.

Men Annette Jensen er rigtig godt undervejs, og i onsdagens slutspilskamp mod København, som Team Esbjerg endte med at vinde med komfortable 33-23, fik playmakeren chancen fra start - og den greb hun.


Jeg er glad for, at det nu ser ud til at give pote.

Annette Jensen-Det er bare mega dejligt at få lov til at starte inde, og jeg synes, at jeg fandt en god rytme med "Brei" (Kristine Breistøl, red.) og Mette (Tranborg, red.). Selvom jeg har haft svært ved at erkende det, har jeg nok først for alvor kunne hæve mit niveau efter jul på grund af skaden.

- Jeg er glad for, at det nu ser ud til at give pote, sagde Annette Jensen, der var stærk i både kontra- og afslutningsfasen, hvor hun selv stod for en håndfuld scoringer.

Annonce

Ni mål af Røsberg

Også Marit Røsberg Jacobsen var særdeles veloplagt.

Ni mål på ti forsøg blev det til - og så sad hun endda ude og slappede af et par gange undervejs.

- Jeg var helt rolig hele vejen igennem, men vi var noget ukoncentrerede i første halvleg. Heldigvis fik vi godt styr på dem. De blev trætte, og i anden halvleg dækkede vi noget bedre op, og så stod "Bobbo" (Rikke Marie Granlund, red.) også godt inde i målet, mente Røsberg, der nok havde scoret 11 eller 12 mål, hvis hun havde fået lov til at spille samtlige 60 minutter.

- Det er dejligt, at vi nu har alle spillere til rådighed. Det betyder, at vi kan skifte en hel del ud undervejs. Vi er mange, som har spillet rigtig meget, så det er rart med en pause i ny og næ.

Højrefløjen er helt med på, at det nu ser rigtig fint ud i bestræbelserne på at nå en semifinale.

- Det tror jeg helt sikkert, at vi klarer, men der er hårde kampe i de næste uger - og de kampe vil vi selvfølgelig også gerne vinde. Så nej, vi slapper ikke af overhovedet.

KAMPEN I TAL

Team Esbjerg – København Håndbold 33-23 (16-14)

Stillinger undervejs

5-5, 10-7, 12-11, 20-17, 27-20, 31-21.

Mål, Team Esbjerg: Marit Røsberg Jacobsen 9, Annette Jensen 5, Kristine Breistøl 4, Mette Tranborg 4, Marit Frafjord 3, Sanna Solberg 2, Nerea Pena 2, Kaja Kamp 1, Vilde Mortensen Ingstad 1.

Topscorere, København Håndbold: Andrea Hansen 6, Clara S. Thomsen 5.

Udvisninger

Team Esbjerg 4, København Håndbold 4

Slutspilspuljen

Team Esbjerg har seks point, Herning-Ikast har fem point, mens København og Silkeborg-Voel stadig er uden point. De to bedste går videre til DM-semifinalerne. I tilfælde af pointlighed er Team Esbjerg bedst i kraft at sejren i grundspillet. Der resterer fire kampe. 

Næste slutspilskamp

Onsdag den 7. april spiller Team Esbjerg på udebane mod Herning-Ikast Håndbold.Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Erhverv

Montører overfuses af vrede kunder på hjemmekontoret: Nu får de hjælp til at nedtrappe konflikterne

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce