Annonce
Sønderborg

Stor hæder til Dyvig Bro: Kåret til årets havn

Bent Larsen driver Dyvig Bro sammen med sin bror John Larsen. Arkivfoto: Claus Thorsted
Dyvig Bro løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter.
Annonce

Nordals: Der var i år Dyvig Bro, der løb med prisen som Årets Havn, som Danske Tursejlere står bag.

- Vi er naturligvis taknemmelige for kåringen som Årets Havn 2020, hvilket jo er en anerkendelse af det store arbejde, som vi gør for vores sejlere. Titlen som Årets Havn både motiverer og forpligter til at gøre en ekstra indsats, siger Bent Larsen fra Dyvig Bro.

Dyvig Bro er en privat havn fra 2009. Den har 100 pladser og er en såkaldt gæstehavn, hvor der ikke er medlemmer. Dyvig Bro ejes og drives af brødreparret Bent og John Larsen.

Normalt kåres Årets Havn på FLID’s havnemesse i november i Messe C i Fredericia, men på grund af covid-19 situationen er havnemessen aflyst.

I stedet var kåringen ved Dyvig Bro, hvor Danske Tursejleres næstformand Claus Boisen overrakte prisen til Bent Larsen, John Larsen og hustruerne Charlotte og Tina.

Annonce

Højt serviceniveau

Familien Larsen har arbejdet på at opnå prisen som Årets Havn gennem flere år og vil den i markedsføringen af Dyvig Bro, så flere sejlere kan finde vej igennem "E Gaf".

Dyvig Bro er en privat havn fra 2009, som ligger ved Dyvig Badehotel. Arkivfoto: Claus Thorsted

Dyvig Bro får prisen for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter til både små og store sejlere eksempelvis badeborg og gratis cykler.

– Dyvig Bro er et godt eksempel på, hvordan et højt serviceniveau kan gøre selv en lille havn levende og attraktiv, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.


Titlen som Årets Havn både motiverer og forpligter til at gøre en ekstra indsats

Bent Larsen, Dyvig Bro


Danske Tursejlere er stiftet i 1992 og er Danmarks største organisation for fritidssejlere. Det er 13. gang den kårer Årets Havn ved en afstemning blandt sine 13.000 medlemmer.

I år havde 1.973 afgivet deres stemme som var fordelt på 138 havne. I top 5 var også Bogense Marina, Nyhavn 2 i Middelfart, Sundsøre Lystbådehavn og Juelsminde Lystbådehavn.

Dyvig Havn på Nordals rummer i øvrigt en lystbådehavn mere. Mod syd ligger Dyvig Bådelaug, som i 2010 blev kåret til årets havn af Dansk Tursejlerforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce