Annonce
Sønderborg

Hædret for godt kammeratskab

Dan Svane Jensen modtog en Kaj Bojesen 'Fanebærer' og et legat på 4000 kroner. Privatfoto.
Annonce

SØNDERBORG: I Sønderborg blev modtageren af HK Sydjyllands Fanebærerpris Dan Svane Jensen, der er elev på EUX. Prisen består af den velkendte træfigur Fanebærer af Kay Bojesen og et legat på 4000 kroner, som Dan fik overrakt ved dimissionen.

Dan Svane Jensen blev indstillet af skolen som en af dem, der er gået forrest for at sikre et godt studiemiljø, har udvist et stort engagement og er respekteret af sine medstuderende.

- Dan har igennem sin tid på Business College Syd været flittig og engageret ud over alle grænser. Han skaber en god stemning i klassen og tager alle nye udfordringer i strakt arm. Dan er samtidig meget vellidt blandt sine klassekammerater og bidrager - både fagligt og socialt - til at skabe et godt studiemiljø og fællesskab i klassen. Det har været en fornøjelse at have Dan i klassen, skriver BC SYD Sønderborg blandt andet i begrundelsen.

Dan er et af 12 unge mennesker over hele regionen, som vil modtage HK Sydjyllands Fanebærerpris. Legatet er stiftet for at sætte fokus på de elever, der gør en ekstra indsats for, at alle har et godt miljø at lære og udvikle sig i.

- Vi hylder de gode kammerater, der forstår værdien af et stærkt fællesskab. De er på vej ud på et hektisk arbejdsmarked, hvor de helt sikkert vil blive gode og værdsatte kolleger. Dem er der brug for, siger Ole Kjær, formand for HK Sydjylland.

Fanebærerprisen bliver uddelt til en EUD-, EUX Business- eller Merkantil elev på handelsskoler over hele Sydjylland. Uddannelserne er valgt, fordi de ofte vil lede til en stilling indenfor HK’s område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce