Annoncørbetalt indhold

Hængekøjesæsonen er startet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange haveejere er den solrige sommers komme et tegn på én ganske særlig ting: Det er tid til at få hængekøjen op.


Annonce

Måske har du været en ‘hænger’ i årevis, eller måske har du lige fået din første hængekøje, f.eks. som den perfekte gave til fars dag. Hvis du er ny i hængelivet, er her nogle overordnede tips og ideer.


For at begynde ved begyndelsen skal du selvfølgelig have to træer, der står tæt på hinanden, som kjen kan hænges op mellem i en passende højde og forholdsvist vandret. Det smarte ved træer frem for f.eks. pæle er, at de automatisk giver en dejlig skyggefuld plet, som du kan dase i. Der findes også såkaldte hængestole, som kun kræver ét træ, men det er i sagens natur mere en stol end en køje, så du kan ikke rigtig lægge dig ned, sådan som hængekøjen altid har været brugt.


Oprindeligt stammer hængekøjen fra indianerne, der hang deres sovetæpper op for at kunne sove i fred for slanger og andre natlige ubehageligheder, en ide som Colombus tog med sig tilbage til Europa. En hængekøje er altså også velegnet til overnatning udendørs, hvad enten i din egen have eller i den fri natur.


Så du har fået køjen op at hænge og kan se frem til mange skønne eftermiddage i løbet af sommeren, hvor du kan tage en velfortjent lur. Men hvis du ikke bare skal trække torsk i land, hvad kan hængekøjen så ellers bruges til? Køjen i skyggen har selvfølgelig præcis de samme muligheder som sofaen og lænestolen inden døre såvel som liggestolen eller gyngestolen på terrassen. Men den er det perfekte alternativ til disse mere almindelige og på sin vis robuste møbler. Hængekøjens stof, der tilpasser sig din krop og dine bevægelser og oven i købet svajer let i vinden fra side til side, giver en helt unik følelse af at svæve midt i luften, på én gang helt isoleret og i ét med naturen. Det sætter en særlig accent på de i forvejen afkoblende aktiviteter, du kunne forestille dig at lave i andre møbler.


F.eks. kan du spille hyggelige spil på mobil eller tablet, især spil på danske online casinoer, hvor du ikke alene får spændingen og sejrsrusen som i andre spil, men også har mulighed for at vinde rigtige menneskepenge, som kan tjene hængekøjen hjem igen eller finansiere tilbehør såsom et myggenet, hvis du er den udsatte type med sødt blod. Det ville heller ikke være tosset med en pegepind, så du kan dirigere resten af familien rundt, imens du selv hænger ud. Eller lytte til podcasts, imens du er helt afslappet og klar til at blive informeret og inspireret.


Hvis du ikke har din egen have, kan du selvfølgelig anskaffe en hængekøje i stativ, som kan tages med på stranden eller sættes op i den lokale park. Intet siger ‘ekspert’ som eget udstyr, og hvem vil ikke være ‘ekspert i afslapning’, når vejret er godt, og musikken spiller?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.