Annonce
Haderslev

Hærværk: Corona skilte blev revet op og smidt i vandet

Nogle af corona-skiltene er smidt i vandet. Foto: Larz Grabau
Annonce

HADERSLEV: Efter Haderslev Dampark fredag formiddag blev plastret til med skilte, der advarer mod at forsamles for mange mennesker, var der lørdag formiddag en del færre skilte end de godt 30, som blev sat op. Mindst fem var revet op, og mindst to af dem ligger i vandet og flyder.

Skaderne blev besigtiget i øbet af lørdagen.

– Det kører vi ned og kikker på. Så vurderer vi, hvor meget, der skal sættes op igen. Vi har jo meldt ud, at det er et hotspot område, og det gælder fortsat her i weekenden, siger vagtchef Karsten Høy.

Politiets advarselsskilte kom op, for at hindre yderligere smitte med corona-virus. I den forbindelse patruljerer politiet også hyppigt i Damparken. Bortset fra hærværket har skiltene været en succes.

De unge mennesker, som traditionelt samler sig og fester, i anledning af det nye skoleår er begyndt på gymnasierne, var der ganske få af. De havde fordelt sig.

En patrulje fandt dog 50-70 unge samlet i Kløften. Der var god stemning, og de holdt god afstand.

– Der har været ro på. Der har været enkelte fester forskellige steder i Haderslev. Det gav ikke anledning til noget. Så det ser fornuftigt ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce