Annonce
Esbjerg

Hærværk: Sommerhushave raseret efter fest og druk

Haven til et sommerhus på Sædding Strandvej er blevet raseret i løbet af weekenden. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner. Arkivfoto: Ken Mathiesen
Der er blevet begået omfattende hærværk i en have til et sommerhus i Sædding. Ejerne fandt blandt andet en sofa smidt i haven.
Annonce

Esbjerg: Et ægtepar fra Esbjerg fik sig noget af en overraskelse, da parret søndag formiddag lagde vejen forbi deres sommerhus på vandsiden på Sædding Strandvej.

Sommerhusets have var nemlig blevet godt og grundigt raseret.


I haven var der blevet smidt en sofa, og der var strøet smadret porcelæn rundt i haven.

Lene Scharff.


- I haven var der blevet smidt en sofa, og der var strøet smadret porcelæn rundt i haven. Der var desuden blevet hældt en ukendt væske i en plæneklipper. Der var tydelige tegn på, at der var blevet festet og drukket på stedet, oplyser politikommissær Lene Scharff, der er leder i beredskabssektionen ved lokalpolitiet i Esbjerg.

Anmelderen af det omfattende hærværk er en mand på 56 år, og ifølge ham skulle det være sket mellem lørdag klokken 13.30 og søndag klokken 09.30.

Sommerhuset ligger på vandsiden og i en klynge med tre andre huse.

Annonce

Genkendt

Søndag aften klokken 20.20 tog han sammen med sin kone ud til sommerhuset igen for at besigtige skaderne, og bag huset traf de tre personer, der ikke umiddelbart havde noget at gøre på stedet. De tre forklarede, at de ledte efter en kammerat.

- Han har beskrevet dem som danske drenge. Den ene var rundhovedet og bar en kasket, og en anden af dem havde stort krøllet hår. De bar alle mundbind, så signalementet er sparsomt, men mandens kone mente at have set dem på et tidligere tidspunkt ved en Netto-forretning i nærheden. Ved den lejlighed skulle de have haft et løbehjul med sig, fortæller Lene Scharff.

Hun fortæller videre, at politiet har sikret spor fra gerningsstedet, og at der skal kigges nærmere på videoovervågning, blandt andet fra den omtalte Netto.

Der er ikke umiddelbart oplysninger om, at der skulle have været personer inde i huset, og sagen er oprettet som hærværk.

Politiet hører meget gerne fra personer, der kan have set noget i forbindelse med hærværket, eller som kan have set de tre drenge, som politiet gerne vil tale med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce