Annonce
Vejen

Hærvejsklyngen vil gerne høre din mening

På en kold dag for nogle uger siden fik landsbyklyngen navn ved en ceremoni på Klebæk Høje ved Bække. Foto: Steen Rasmussen

Bagmændene i Bække, Hovborg, Lindknud, Gjerndrup og Gesten håber at blive klogere på borgernes ønsker.

Annonce

HOVBORG: Hærvejsklyngen - det nye landsbysamarbejde mellem Bække, Hovborg, Lindknud, Gjerndrup og Gesten - bruger 2018 på at undersøge, hvordan småbyerne kan arbejde sammen på tværs på den bedste måde.

- Det gør vi for at skabe en endnu bedre fremtid for vores byer - særligt når det gælder at sikre mere bosætning og turisme i hele klyngen, fortæller Kirsten Bruun, Hovborg.

- Et af midlerne til at blive klogere, er en stor borgerundersøgelse der netop er igangsat og sendt ud til alle borger over 16 år via e-Boks. Brevet er udsendt i samarbejde med Vejen Kommune, som også bakker op om landsbyklyngeprojektet.

- Borgerundersøgelsen er vigtig for at vi kan få et godt og solidt arbejdsgrundlag for vores ny landsbyklynge, fortæller formanden, Thomas Matthesen, Hovborg.

- Jo mere vi ved om borgernes meninger om deres lokalforhold, jo bedre kan landsbyklyngesamarbejdet sætte de rigtige samarbejdsprojekter i verden.

Skemaet kan besvares i tidsrummet til og med den 4. maj.

- Vi håber, mange af borgerne i Hærvejsklyngen vil være med og gå ind på deres e-boks og svare på skemaet.

Blandt svarene trækkes der lod om middage og kroaftener sponsoreret af Hovborg Kro, Gesten Kro og Gesten Forsamlingshus.

NemID eller hjemmesiden

Er man ikke lige til det der med e-Boks, så kan landsbyklyngens spørgeskema besvares på denne web-adresse: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=MWTGRYQH3N3P

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce