Annonce
Tønder

Hæsblæsende afslutning: TM Tønder sikrede et point i sidste sekund

Mikkel Ebeling blev hjemmeholdets topscorer med syv fuldtræffere. Foto: Flemming Andersen.
Det blev en hæsblæsende afslutning, da TM Tønder tog imod Otterup HK på hjemmebane. Kampen endte 30-30.

TØNDER: To gange udligning i sidste sekund – først efter 30 minutters spilletid og igen da uret slog 60:00, sikrede TM Tønder et enkelt point på hjemmebane mod fynske Otterup HK lørdag eftermiddag.

Slutresultatet 30-30 dækkede over en tæt kamp, der bød på seks udvisninger, 11 straffekast og et enkelt rødt kort til hjemmeholdets Benjamin Holm.


Jeg har rost spillerne rigtig meget for at stå sammen som hold og virkelig kæmpe til sidste sekund. Det gav også en belønning til sidst

Michael Wollesen, cheftræner TM Tønder.


Efter at føringen var skiftet flere gange mellem begge hold i anden halvleg, kom TM Tønder bagud med tre mål, da der resterede fire minutters spilletid. Derfor var cheftræner Michael Wollesen tilfreds med en uafgjort.

- Jeg er glad - bestemt. Især når man kigger på de sidste fire minutter. Det er godt kommet igen af spillerne, siger han.

Det var en redning fra Jonas Wilde, der gav Thomas Clausen muligheden for at reducere, og den lod han ikke glippe. Han bragede bolden ind bag den fynske målmand, sekundet før tiden rendte ud.

Annonce

Syv mod seks

Gæsterne kom bedst fra start og bragte sig foran 1-3. TM Tønders største udfordring var, at spillerne stressede særligt i angrebet, hvor der blev lavet flere fejlafleveringer, spildte chancer og dårlige beslutninger.

- Ro på, ro på, råbte cheftræneren flere gange fra sidelinjen.

Cheftræner Michael Wollesen var efter spillerne flere gange og på flere sprog, når der blev spillet for hektisk. Foto: Flemming Andersen.

Efter otte minutters spilletid skiftede hjemmeholdet over til at spille syv mod seks, hvilket gav pote i form af flere scoringer, men det medførte også en del lette mål til modstanderen.

- Der var en del af game-planen. Jeg ved godt, at vi laver en del fejl, der koster nogle mål i den anden ende i et tomt mål, men vi kommer også til rigtig mange chancer i stor set alle vores angreb. Så det er jo en kalkuleret risiko, og jeg synes, at vi eksekverer godt på syv mod seks spillet, sagde Michael Wollesen.

Annonce

Ros til spillerne

Efter en tæt første halvleg, gik TM Tønder til pause med stillingen 15-15, der ligeledes blev sikret med et mål lige inden tiden rendte ud. Der skulle dog gå 36 minutter, før holdet for første gang var foran på måltavlen.

Derefter var anden halvleg en lidt rodet affære med mange udvisninger samt det røde kort, hvilket prægede spillet. Det var dog først i de sidste ti minutter, at hjemmeholdet var ved at tabe fatningen.

- Det bliver jo også svært, når vi skal spille så meget i undertal. Egentlig spiller vi i store dele fornuftigt undertalsangreb, men på et tidspunkt i anden halvleg begynder vi at stresse og gå helt ud af konceptet. Det er lige ved at koste os dyrt, sagde Michael Wollesen.

I stedet for endte det nærmest lykkeligt, for nogle gange kan uafgjort næsten føles som sejr. Om ikke andet fik holdet tilkæmpet sig pointet.

- Nu fik vi et point med os, og det kan sagtens vise sig at være vigtigt. Jeg har rost spillerne rigtig meget for at stå sammen som hold og virkelig kæmpe til sidste sekund. Det gav også en belønning til sidst, sagde cheftræneren.

Med det ekstra point ligger TM Tønder fortsat på 11. pladsen i ligaen nu med syv point ned til Elitesport Vendsyssel på 10. pladsen, der tabte rundens kamp.

Kampen i tal

TM Tønder – Otterup HK 30-30 (15-15).

Stillinger undervejs: 3-5, 6-8, 10-11, 20-19, 23-23, 27-30.

Målscorere TM Tønder: Mikkel Ebeling 7, Lars Kooij 6, Troels Vejby Jørgensen 4, Teis Horn Rasmussen 4, Kasper Lydiksen 3, Benjamin Holm 3, Thomas Clausen 2, Niclas Bush 1.

Topscorer Otterup HK: Mats Gordon Krog 9.

Udvisninger: TM Tønder 4x2minutter og et rødt kort (Benjamin Holm), Otterup HK 3x2 minutter.

Spillested: Tønder Sport- og Fritidscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Kolding

Værtshusejer tvivler på genåbning onsdag: Jeg kan ikke se hvordan det skal fungere

Annonce